Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift 1,4 GLX-ről mi a...

Suzuki Swift 1,4 GLX-ről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ilyenre gondoltam:

[link]

2012. okt. 16. 15:25
 1/3 atilis ***** válasza:
Jó kocsi, aki szereti a Suzukit az nem fog benne csalódni.
2012. okt. 16. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
A régebbi Swifttel ellentétben, ennek több a presztízse. Ebben már "van anyag". Újonnan nem vennék, én sokallom érte azt a közel 3Millió Ft-ot amennyibe kerül (ilyenkor szokták a Suzuki ellenesek mondani, hogy: Hülye vagy? Ennyiért már AUTÓT veszel), de használtan megkímélt pár éves modelleket 1Millió környékén már lehet kapni. Az még árban megéri. A linkedből is leszűrhető, hogy aránylag olcsón egy fiatal és jól felszerelt példányt is ki lehet fogni. Persze kérdés, hogy mennyire van lelakva. Bár szerencsére ezekben a példányokban is egy tipikus "megölhetetlen" Suzuki motor dolgozik és még fogyasztásilag is rendben van.
2012. okt. 16. 22:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek, felpontoztalak benneteket.

Mindenképp használtat vennék, benzineset. Nem konkrétan azt, amit belinkeltem, még nézegetek itt-ott.

Azért várom még a további válaszokat!!

2012. okt. 17. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!