Ha kopott a fojtószelepállás érzékelő lehetnek ilyen hibák?
Figyelt kérdés
Megtorpan, majdhogynemmegáll egyes kettes fokozatban, visszaváltáskor vagy üresbetételkor mikor picit ráfékezek egyszerűen felvillan az összes muszerfallegység és leáll.. aztán be se indul csak gázzal.. kis 106 Peugeothoz vettem fojtószelepet és ezt csinálja vele, pedig az új ugyanolyan mint a régi a száma szine is megegyezik. Azt vettem most észre hogy a jobb oldali sávja a potméternek olyan másfél centiméteren átt eléggé kopott. Szóval bontottan küldte nekem vmi s*ggfej az egyik adok-veszek oldalról. Még az régivel is jobban mukodik mert legalább ha leáll be lehet indítani. És igen probáltam már beállitani az alapjáratot a potméterrel, de lehetetlen, ezzel az "újjal" még magátol dobálja a gázt meg magátol megy mint a knight ryder. HIDEG MOTORNÁL FŐLEG RATYI. Előre is köszi !2012. okt. 15. 08:38
1/3 anonim válasza:
Ez nem az érzékelő baja lesz, valami komolyabb elektromos zűr lesz, a kábelkorbács környékén nézz körül, vagy inkább vidd el villamosságishoz, de játszik az ECU is.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy az alapjárati motort is ki kellene tisztítani, vagy cserélni.
3/3 A kérdező kommentje:
elvittük egyik ismerős ismerőséhez egy idosebb pasa aki szerelő és 5 évig volt százhatosa. ránézett ott az alapjáratinál meg injektornál és egyből mondta h ő az övén alapjárati motort évente kétszer cserélt.. ez a betegségük. jó hogy én mindent lecseréltem csak azt nem............
2012. okt. 17. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!