Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi swiftre paragi ovál vagy...

Roli666 kérdése:

Régi swiftre paragi ovál vagy más sportdob?

Figyelt kérdés
paragit azért akarom mert műbizonylatos, de hangra szépen duruzsol?
2012. okt. 14. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
youtubeon vannak róla videók. Szerintem szép hangja van. Szokták még a hd racing dobokat is rájuk rakni, de úgy tudom az magas fordulaton elhalkul.
2012. okt. 14. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Régi Swiftre sportdob? A legtöbb ember szemében ez inkább égő lesz, meg ciki, mint sem menő! Én nem tennék be alá! Azt a pénzt inkább kocsikázd el, vagy költsd a csajokra. :)
2012. okt. 16. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet csinálni egy swiftet is úgy hogy igényes és szép legyen. Nem csak az ál légbeömlős, lángnyelves, indokolatlanul nagy felnis, ledekkel teleaggatott kotlák szarok léteznek. Csak sajnos ez a gyakoribb. Egyébként nem mennek rosszul a kis swiftek, pláne a GTI.
2012. okt. 17. 07:19
 4/6 A kérdező kommentje:
így van :)
2012. okt. 17. 07:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy GTI, az más! Arra fel lehetne aggatni egy igényes sportdobot! :) Azokra a 100pacis gépekre érdemesebb, mint ezekre a mezei 1.0, 1.3 Swiftekre. :) Azok már legalább mennek is, mint az atom. :D Ha a kérdezőnek egy olyanja van akkor nem szóltam. Ellenkező esetben pedig csak véleményt nyilvánítottam. Ha csak nem egy 1.3-as 3 ajtós gépről beszélünk. Még annak is van egy kis sportos feelingje. Arra is fellehetne szereltetni. :D
2012. okt. 17. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Jaja. Egy 3 ajtós, gti küszöbökkel meg lökhárítókkal, 14 vagy 15-ös felnikkel (nagyobb már pocsék) 1.3 16v magyar SOHC blokkal, vagy átépített GTI blokkal, Hmm. 1.0-ra tényleg gáz. De az 1.3 az megy, még a 8V is.
2012. okt. 17. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!