Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek gázüzemű autót?

Vennétek gázüzemű autót?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 22:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek
2009. aug. 13. 11:04
 12/16 anonim válasza:

a dízel szokott vacakaolni a hidegbe nem?Mondjuk már nincsenek annyira haidegek

meg én azt halottam ha nem gyárilag kapod meg a gázt bele hanem valahol ,máshol akkor elmegy a garanciád mert hozzányúltál az egészhez!

2009. aug. 15. 17:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Régi kérdés de válaszolok. 3 éve gázos kocsim van. megeszi a 8at, benzinnel csak 6ot. de fele áron tankolom, sokkal jobb.

az hogy nem olyan gyors? van benne valami. 140nél az én kocsim már nem nagyon megy feljebb, benzinnel igen. de nem érdekel, nem járok annyival. minek? nincs a büntetésre pénzem!

az meg vicc, amit irnak, hogy felrobban :D :D emberek, az én kocsimban olyan van, hogy benzinnel startol, utanna áttnyomom gázra. mert gázzal be sem robban, alig lehet startolni. ennyit a robbanásrol. aki ezt hiszi az nagyon keveset ér az ilyen dolgokhoz.

rengeteg gázos auto futkos, és mégsem hallom hogy utközben robbant volna az auto mert gáz van benne.

egyszoval megéri, és ne ilyenekre hallgas. olcsobb és környezetbarátabb.

2011. aug. 17. 20:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. Régen írtam ki a kérdést. Azóta vettem egy benzines autót. Sajnos nincs pénzem átalakíttatni, pedig minden tankoláskor megfogadom, hogy valami spórolást kitalálok. Hány ezer km után térült meg az átalakítás költsége?
2011. aug. 17. 22:02
 15/16 anonim ***** válasza:
azt sajnos igy nem tudom megmondani. fajtátol is függ. nekem 11 éves kocsim van, 1 év alatt visszahozta az árát. nem akarok hülyeséget irni, de kb olyan 10-15 000 km- utan.
2011. aug. 18. 19:24
 16/16 anonim ***** válasza:

itt egy cikk, benne a lényeg:

A benzin lobbanáspontja 220, a gázolajé 250.

[link]

annyi hátránya van, hogy a tartály elfoglalja a potkerék helyét. én szlovákiában tankolok, mert ott dolgozom, és euroban kapom a fizut. amugy ugyan ugy jön ki magyarországhoz képest, de igy nem váltom átt. de mindegy, annyit akartam ezzel csak irni, hogy 20-22 euroért tankolok bele hogy teli legyen (tartályfüggő), azzal olyan 420-450 km közt megyek le vele. van benne egy nullázhato számlálo, minden tankolásnál azt nullázom.

2011. aug. 18. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!