Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek gázüzemű autót? Mik...

Vennétek gázüzemű autót? Mik az előnyök és hátrányok?

Figyelt kérdés
Azon gondolkozom, hogy mostani kocsimat eladom és majd nyár végén vennék egy gázüzemű kocsit,mivel nem igazán akarom a mostaniba beépíttetni a gázt.Mik az előnyei, hátrányai?Érdemes lecserélni?Köszi a válaszokat.
2011. márc. 16. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Elvileg a gáz nem tesz jót a motornak,de miért ne meg ha olyan szar lenne akkor minek csinálnák?:D

Én vennék.

2011. márc. 16. 19:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Hátrány: nehéz tankolni. Nem mehetsz föld alatti parkolóba :)
2011. márc. 16. 19:57
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
A gáz illúzióromboló. A büdös életbe nem kéne, mivel ha sokba kerül az autózás akkor elkezdek busszal járni. Nem fogok tankolásonként 500 forintot spórolni ilyen hülyeségeken.
2011. márc. 16. 19:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Tankolásonként 500ft???akkor te 5litert tankolsz?mer kb 100-150 ft a különbség:D szóval jóval többet spórolsz.
2011. márc. 16. 20:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát azért gondolkozom a benzin/gázos autón, mert a benzin ára nem nagyon lesz olcsóbb.A gáz 210-215 ft, a benzin már lassan 400 ft lesz,szóval egy 50 literes tankba benzinből 20.000-ért, míg gázból 10-11.000-ért lehetne tankolni.Azért szerintem ez nem mind1.
2011. márc. 16. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem kell elhinni minden rémmesét, a gázról kering elég ilyen, pl., hogy szétvágja a motort, baromság, semmi baja nem lesz, haveromnak egy régebbi gázos autója volt, sokáig használta, príma állapotú kocsi volt motorikusan is. Kicsivel többet eszik gázból, de a 220 Ft-os árával még akkor is igen gazdaságos.
2011. márc. 16. 20:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Vennék is meg nem is.

Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom ezért nekem ez a hobbym, így kussolok és tankolok.

Számolj ki mindent abba, de tényleg az utolsó forintig mindent hogy lecseréled az autód. Nekem 10 litert eszik 100-on, de nem éri meg a csere és a beápítés sem.

2011. márc. 16. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekünk 2 céges autó is gázos volt. Nagyon megérte. Semmi műszaki probléma nem volt velük. Ami még érdekes: hogy a gázüzem a legkörnyezetbarátabb mind közül...
2011. márc. 16. 21:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Majd le szeretném cserélni a kocsit és mindenképpen benzin/gáz üzeműt szeretnék.Én is inkább tankolok benzint, csak nekem már ez sok lesz.Nem olyan szempontból, hogy nem tudom megfizetni,hanem elvből nem fogok egy olyan üzemanyagfajtát használni,ami egyre csak drágább és drágább és addig emelik,ameddig nem érzik ezt szégyennek.Legalábbis én így gondolom.
2011. márc. 16. 21:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Bezzeg az öreg 124-es merci mekkora királyság.

Extra könnyü fütöolaj, sütöolaj, melegben fáradt olaj, egyszerüen minden sz@rral elment.

2011. márc. 16. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!