Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek gázüzemű autót?

Vennétek gázüzemű autót?

Figyelt kérdés
2009. aug. 6. 22:44
1 2
 1/16 anonim válasza:
igen,fele annyiba kerül a gáz,mint más üzemanyag.igaz,drágább igy az autó,de ha sokat használod,egy idő után visszahozza az árát.csak vigyázni kell,hogy biztonságos,atesztált legyen.
2009. aug. 6. 23:07
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem! 20%-kal több kell belőle a kocsiba, mint a benzinből, de a fő ok, hogy lassúbb! Nekünk az volt, nemrég adtuk el.
2009. aug. 6. 23:21
 3/16 anonim ***** válasza:
simán most is az van :) az meg ,hogy lassúbb szerintem nem a gáz üzem hibája volt.az enyém egyáltalán nem lassúbb gázzal mint benzinnel és olcsóbban járok vele.
2009. aug. 6. 23:46
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Nekem túl nagy hátrány az hogy nem szabad vele tudtommal mélygarázsban parkolni, úgyhogy én nem vennék!
2009. aug. 7. 00:01
 5/16 anonim ***** válasza:

00:01

Pontosan nekem is emiatt nem kell.

Másrészt ha a csomagteret foglalja a gáz, az nagyon gáz!

2009. aug. 7. 00:47
 6/16 anonim ***** válasza:
95%

Beszélik..,(igaz-e vagy sem? )hogy a gáz mivel "szárazabb" a benzinnél,ez nem tartalmaz paraffint,olaj-származékot/maradékot és egyéb kenőadalékot (ami a benzinben benne van),nincs semmilyen kenés a szelepeken,dugattyú-gyűrűkön, és így hamarabb kikopik a motor,mintha csak benzinnel járkálnál. Ez mindig vita-alap a gázüzemet beszerelők,és más autószerelők között.

Kitudja..lehet hogy van benne valami igazság.

2009. aug. 7. 06:58
 7/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Azt hiszem, átnyargalok a dízelre!

:)

2009. aug. 7. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:
sztem baromi ijesztő, és minden út előtt halálra paráznám magam, meg közbe is....nekemjönnek hátulról azt repülök a levegő....sztem ijesztő:)
2009. aug. 7. 14:29
 9/16 anonim ***** válasza:
Jobb megoldás a diesel. Az még nem gond hogy kicsit kevesebb a teljesítmény, a fogyasztás több egy picivel azt a gáz ára ellensúlyozná bőven. De a benzin-gázos motorban jobban kopnak az alkatrészek, hamarabb tönkremegy.
2009. aug. 9. 20:27
 10/16 anonim válasza:

Sztem nem lassabb, viszont kb ugyanannyit eszik, mintha benzinnel mennél. Ha eddig 7-8 litert evett a verdád, a gázból bemegy neki 12 l is!!

Mélygarázsba tényleg nem lehet beállni vele és a fele csomagtartód is odavan!

Inkább egy kis fogyasztású Diesel!!!

Ha még turbo is, jobban húz, mint a benzines.

Sokáig győzködtem magamat a Dieselről, volt gázos autó is, meg benzines is, de ugye a dieseles sokkal drágább.

De a végén megéri! Mikor nem kell a benzintartály visszajelzőt örökké nézned...

Soha többé gázos autót!!

2009. aug. 12. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!