Volvoval havon csúszkálni (Első kerék meghajtás, DSC)?
Figyelt kérdés
Kérdésem roppant egyszerű,elsősorban azok válaszát várnám akik már csináltak ilyet,de mindenki válaszát szívesen várom.
Tehát,hogy első kerék meghajtású,DSC menetstabilizátoros autóval,hogyan lehet friss havon csúszkálni?(Kézifékes lehetőségen kívül?)
Alacsony fokozat,és nagy gázzal,hirtelen kormánymozdulatokkal?
Tudom sokan elfognak ítélni,hogy ilyenen töröm a fejemet,de csak 17 vagyok,most kaptam jogosítvány,és a későbbiekben szeretném kipróbálni, természetesen nem közúton.
2012. okt. 12. 18:30
21/21 anonim válasza:
Jaja. 800-850 kiló az egész. Ehhez társul egy 86 lóerős motor. Nem tűnik soknak, de a könnyű kis kasztnit repíti. Télen meg könnyű keresztbe rakni, de megfogni is. Ugye nincs nagy tehetetlen tömeg. De az igazi egy Lada vagy egy BMW lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!