Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvoval havon csúszkálni...

Volvoval havon csúszkálni (Első kerék meghajtás, DSC)?

Figyelt kérdés

Kérdésem roppant egyszerű,elsősorban azok válaszát várnám akik már csináltak ilyet,de mindenki válaszát szívesen várom.

Tehát,hogy első kerék meghajtású,DSC menetstabilizátoros autóval,hogyan lehet friss havon csúszkálni?(Kézifékes lehetőségen kívül?)

Alacsony fokozat,és nagy gázzal,hirtelen kormánymozdulatokkal?

Tudom sokan elfognak ítélni,hogy ilyenen töröm a fejemet,de csak 17 vagyok,most kaptam jogosítvány,és a későbbiekben szeretném kipróbálni, természetesen nem közúton.

2012. okt. 12. 18:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem vetitt ki hanem éles hangot ad és egy vörös pont jelenik meg de csak 35 km sebesség alatt ha nem taposol a fékbe..a gázt tiporhatod megáll:)tele van elektronikával nagyon biztonságos de van egy nagy poén pótkereket nem adnak:)kerékjavitószett van helyette na menjenek a 3,14ba:)
2012. okt. 12. 19:36
 12/21 A kérdező kommentje:

Pótkerékkel,vagy anélkül, én elfogadnám a kocsidat :)

Nyugtass meg,te idősebb vagy nálam,és úgy van ilyen autód:D(?)

2012. okt. 12. 19:42
 13/21 anonim ***** válasza:
17 2*elmultam:)28000 euro az ára de mire te ennyi idös leszel már 10 euróért is adnak:)190 magas vagyok ha 2en beülünk elöre akkor annyi mert hátul nincs hely,max gyerekülés ,a gyári adat 12 vagy 13 másodperc 100ra..szóval gyorsulásin ne indulj vele:)nagyon nagyon kihegyezett kizárólag biztonsággi szempontok alapán egy kiváló értékalló autó,
2012. okt. 12. 19:48
 14/21 A kérdező kommentje:

Aha :) Arról nem is beszélve,hogy gyönyörű szép,te nem tudom hogy látod,de ez az én személyes véleményem :)

Ha megélek még 17 évet,és tehetem, akkor mindenképpen Volvo-t veszek,persze az akkori legújabbat :D

2012. okt. 12. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:
az érdekes hogy ilyen fiatalon szépnek tartod a volvokat ,van egy olyan szólás lehet öregszem mert tetszenek a volvok:)elsö alkalommal hosszabb úton valahogy bezártságérzetem volt,most már persze megszoktam csak fura volt nagy helyet foglal a szélvédöböl az esö szenzor és a kamera lehet nagyon alacsonyan ill magasan ülni benne,meg kell találni hogy jó neked utána már könnyebb
2012. okt. 12. 20:00
 16/21 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Asszem hozzá kell szóljak én is. Nagyon lehet pörögni a Volvoval a hóban, csak mindezt hátramenetben kell tenni! És máris hátsókerekes lesz a géped, főleg ha a DSC kikapcsolható teljesen. Mi itt Svédo.-ban a kamionnal(Volvo) szoktunk forogni télen, na az beszarás, amikor ezt egy nagy döggel csinálod!
2012. okt. 12. 20:07
 17/21 A kérdező kommentje:
Poén lehet Volvo FH12-vel forogni :D Nem ismerem annyira a Volvo kamionokat mert inkább a személyautóikba vagyok szerelmes :) De amúgy kapcsolható a miénken a DSC a sebváltó előtt van a kapcsolója,a két első ülésfűtés kapcsolója között:)
2012. okt. 12. 20:23
 18/21 Agytörzsi Prof. ***** válasza:

Az bizony! És ez Svédország.

http://www.youtube.com/watch?v=U8xpAr6EuyI

2012. okt. 12. 20:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem murvával felszórt betonon sikerült kicsapni a popóját a swiftnek kézifék nélkül. Ment szépen keresztbe. :D De ehhez olyan 50-el kellettt menni és hirtelen elrántani a kormányt. Télen kézifékkel fogom tolni neki én is. Egyébként a nagy fokozatban való alapjáraton kínzást inkább kerüld. A motor ilyenkor terhelve van, de az olajnyomás túl alacsony. Nincs rendes kenés. 1500 alatt ne nagyon terheld.
2012. okt. 12. 21:03
 20/21 A kérdező kommentje:
Egy swiftet télen szívesen kipróbálnék,azoknak a kézifékje sosem adja meg magát :) Biztos jól lehet vele ökörködni a hóban :) Meg úgy halottam,hogy mivel könnyű kis autók,alig pár 10 kilóval nehezebb egy trabantnál,legalábbis a régi swiftek,karosszériájukból adódóan,ezért dinamikusak,és fürge kis aszfaltnyűvők :)
2012. okt. 12. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!