Mennyi idős az autód? 7 éves már öregnek számít?
Az állapottól függ, illetve attól, hogy mihez?
Villogni vele lehet, hogy már öreg, használni nagy valószínűséggel még nem.
7 éves még egyáltalán nem öreg.
Az enyém 16 éves, szerencsére semmi baja. Még ez sem számít öregnek szerintem. Inkább 20 felett...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Igazság szerint nálunk van a családban egy 30 év feletti autó. Ez már egyértelműen öreg, de nem is szeretnénk tőle megválni.
Most vettem egy 7 éveset használtan. Ezt úgy tervezem, hogy 3-4 évig használnám és utána továbbadnám. Egy akkor 10-11 éves karbantartott autóra lesz még vajon kereslet?
Az hogy mire lesz kereslet jó kérdés, ha olyan típus megveszik akkor is ha szigetelőszalag tartja össze és étolaj van a blokkban... Ilyen pl. a 145-ös Alfa, valami boyracer elviszi ha majdnem szétesik is.
Az enyém is 7 éves, lehet jó lenne most lecserélni, mert ha nem, akkor marad nálam széthullásig - most van benne 230.000 km, ha még pár évet járkálok vele simán benne lesz 350-400 ezer km, akkor már senkinek sem fog kelleni egy nem prémiumkat. autó.
20 éves és imádom:)
7éves autó sztem még tinédzser. örülnék neki, ha ilyen fiatal autót megengedhetnék magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!