Hány éves kortól számít öregnek egy focista?
Kérlek ne gyertek azzal, hogy 30, mert az hülyeség. Szerintem olyan 33, bár nem tudom pontosan. A kis brazilok 30 éves korukra kiégnek, de mások ekkor vannak a csúcson és még 35 éves korukban is jók. Átlagosan 35 és 38 éves kor között vonulnak vissza. Meg vannak későn érő típusok is. Véleményeket kérek!
Normál esetben egy 30 éves játékos még nincs leágazóban, de sokan úgy vannak, ha betöltik a 30-at akkor ki kell őket vágni.
30 évesen még bőven van a játékosokba 3-4 év is.
Sokan pedig 30 körül nyújtják a legjobb teljesítményt.
Én is inkább 33-34 évesekre mondanám, hogy már öregecskék.
Sok csapatnak már a szurkolói is átvették azt a szemléletet, hogy egy 28 éves játékosra is képesek rámondani, hogy öreg, 1-2 jó éve van még és annyi.
Közbe meg több nagy klubba a 32 éves játékosok is csúcsformában tolják hétről hétre.
És most lehetne sorolni elég sok játékost az elmúlt 10-20 évből akik még 34 felett is megállták a helyüket a topligákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!