Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő vagyok az öregnek számít?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 20:42
3/33 anonim válasza:
Hát egy 8 éves fiúhoz képest igen.
4/33 anonim válasza:
jéézusom....ne szórakozz.
Újabban ez az új hülyeség h aki 30 körüli 27-33 az már öreg?? nem bírja a szexet??
Jesszus....
6/33 A kérdező kommentje:
Itt lenne az ideje a gyereknek és a házasságnak?
2012. aug. 24. 20:46
7/33 anonim válasza:
Attól, függ, mihez. Amúgy szerintem nem! De ha most akarsz elkezdeni párt keresni, akkor egy kicsit. Vagyis nem vagy öreg hozzá, csak már nem a legmegfelelőbb kor hozzá.
8/33 Gergo_30F válasza:
ha ez a kérdés foglalkoztat, jó eséllyel igen.
biológiailag meg abszolút.
9/33 anonim válasza:
Én 19 vagyok, de ilyen idősen már férjnél szeretnék majd lenni és már legalább egy babát szülni, a második meg rá egy év múlva...!
10/33 anonim válasza:
Miért lenne kötelező?
Csak azért mert azt mondják egyesek h illő lenne??
Alapból nem kötelező a házasság, szerintem papír és fehér ruha nélkül is lehet ugyanolyan boldog 2 ember. Sőt eleve rossz ha csak akkor fogja szereti ha felhúzza a gyűrűt, az olyan mintha megvenné akkor....
gyere....hát gyereket meg 10x gondolod meg! Eleve hogy kitől ..mert azaz ember szeressen és te is őt.
Ez sose kapkodd el, nem mindegy kitől van és hová jön az a gyerek.
amúgy ráérsz még.
ÉS egyik sem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!