Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motorra cseréljem le a...

Milyen motorra cseréljem le a Simson robogómat?

Figyelt kérdés

Meguntam a Simsonomat (robogó), és most valami krosszmotorra cserélném. B kategóriás jogsim van, nagymotorra nincs, így csak 50 ccm-ig lehetséges :D

Néztem párat de azok 8-14 éves korig ajánlottak. Nekem felnőtt méretű, 50 ccm motor kéne. Krosszmotor kialakítású.

Ajánljatok nekem pár típust :D Köszi, előre is.

Most még nem írom hogy milyen árkategóriában keresek, mindenféle jöhet, csak ne legyen túl drága

köszi

2009. aug. 5. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tipust nem tudok ajanlani, de tudtommal mar nem kobcentire korlatozzak a B-s jogsit, hanem teljesitmenyre. Lehet 125 kobcentis motorod is csak a teljesitmenye legyen megfelelo.
2009. aug. 5. 16:26
 2/11 anonim ***** válasza:
nekem meg azt elmondanád, hogy hol láttál olyan motort? mert én alacsony vagyok és kicsi kellene :D köszi, előre is!
2009. aug. 5. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem van egy Suzuki RMX-em.. 50es enduro. ha költesz rá kicsit akkor crossozni is használhatod, jó kis gép :) 8éves, egy kis pofozásra szorul belsőleg (15ezerből kijön szervízbe munkadíjjal együtt) ehhez mérten nem túl drága :) érdekelne? [link]
2009. aug. 5. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A Suzuki RMX-et én is csak ajánlani tudom
2009. aug. 5. 17:58
 5/11 A kérdező kommentje:

igen érdekelne a Suzuki RMX-ed, eltaláltad, pont ilyen motort akarok. krossz kinézetű, 50 ccm, hétvégi motorozáshoz nekem elég :D

azért érdekelne az ára :D

a simsonom nem számítod be? jó állapotban van, csak már régen mentem vele, így nyílvánvaló hogy egy kicsit át kell nézni. ha érdekel akkor megbeszéljük.

2009. aug. 5. 18:14
 6/11 A kérdező kommentje:
16:32, neked küldtem pm-et
2009. aug. 5. 18:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

200.000Ft lenne eredetileg, de mivel igényelne egy kis átnézést ezért 180-ért ajánlom.

sajna nem tudom beszámítani, nagyobbra váltás miatt adom el :(

amúgy ha több minden érdekel róla: sodo(kukac)freemail.hu-ra írj :)

2009. aug. 5. 19:14
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi, de ennyért inkább nem vennék motort. csak a simsonomat akarom lecserélni, valami krossz kialakításúra. azért köszi
2009. aug. 5. 22:47
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
nincsmit :) javaslom hogy hasznaltauto.hu-n motorok közt keresgélj, vannak olcsóbbak is ;)
2009. aug. 5. 23:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Régebbi 50es endurok vannak 100 ezer Ft körül, de szerintem a 80as se annyira feltűnő, szóval lehet 50esként használni, de ahogy érzed. Yamaha dt, Honda MTX, Suzuki TS... Lehet vállogatni, jó kis motorok. És ami szerintem a legfontosabb: nem kell szarrá pörgetni hgy menyjen is valahova, mint az újabbakat. 15f
2009. aug. 6. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!