Olajcserekor az új olajszűrőt fel kell tölteni olajjal?
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 10:46
1/2 anonim válasza:
Nem kell feltölteni csak kicserélni, magától feltöltődik ha beindítod a motort. Inditás után kb 2-3 másodpercig világit az olajnyomás lámpa utána elalszik. Annyi hogy ha betöltöd az új olajat a nivópálca addig picit magasabb szintet mutat mig a szürőbe nem ment bele az a pár deci olaj.
2/2 anonim válasza:
Ha elakadnál akkor javaslom:
www.mobilolajcsere.com
kijönnek házhoz, bármely szervíznél olcsóbbak, mindent a szemed előtt csinálnak, kedvesek, normálisak....
Én csak ajánlani tudom őket!
Pl. Ha tőlük vásárolsz anyagot, akkor olcsóbban kijössz mint a boltban, a Suzukimra 7,999Ft-t fizettem munkával, Német olajjal, és szűrővel...úgy hogy kijöttek akkor és oda ahova akartam! Így már bepiszkolni sem érdemes a kezedet szerintem!:-))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!