Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nincs lelkiismeret furdolásoto...

Nincs lelkiismeret furdolásotok mikor autóztok a környezet miatt?

Figyelt kérdés
2012. okt. 4. 21:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én tudnék busszal is járni, de megtehetem, és nekem ez szórakozás! Olyan hobbi, mint másnak a horgászat.
2012. okt. 5. 10:38
 12/15 anonim ***** válasza:
Nemigazán, főleg hogy a mostani modern autók jóval környezetbarátibbak, és legtöbbször viszek magammal 3-4 embert is, szval nem üres a kocsi 3/4ede:)
2012. okt. 5. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:

Te lehet - ülj ki a Hungária szélére és számold hány kocsiban ülnek 1-nél többen!

Amúgy 40-50 liter között fogyasztanak a buszok és a Volvok pl. EURO5 szabványok, ami nem rosszabb, mint egy új autó. De még az EURO2-es régi Ikarusok is max. 2x annyi káros anyagot bocsájtanak ki egységnyi (liternyi) gázolajra számolva, mint egy mai modern autó. Akkor az legyen 80 liter gázolajfogyasztás, az városban 10 közepes dízelautónak felel meg. Az átlag max 15-20 ember utas.

2012. okt. 5. 13:14
 14/15 anonim válasza:
Hát igen sajnos ez a mai tendencia, mindenki csak magával törődik, meg hogy neki legyen jó most, az már tök mindegy hogy az unokáinknak vagy gyerekeinknek mi lesz később, mi marad... Aki érti érti... Én nem használok autót, nem is lesz, nem fogok venni, hamár ennyit is tehetek. De úgy látszik még kevesen vagyunk.
2013. jan. 19. 22:14
 15/15 anonim válasza:
2013. jan. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!