VOLVO 850 első autónak?
Üdv!
Nemrég szereztem meg jogosítványomat, és végre úgy néz ki autót is tudok venni. Eddig 2000-es évjáratú autókat néztem, főleg kis cirkálókat, de aztán elkezdtem SAABokon és VOLVOkon gondolkodni, míg nem megtaláltam a 850-est, ami nagyon tetszik.
Elsőre szembetűnt, hogy ez 2.0-2.5-ös benzines turbós motorral van hajtva, ami beismerem kicsit erős lehet, de engem inkább a megbízhatósága érdekelne. Ha jól tudom a VOLVOk igazi anyagból készültek, nem úgy mint a japán autók, szóval reményeim szerint nem fog kirohadni alólam. A véleményetekre kíváncsi vagyok, és ha esetleg tudtok valami más megbízható, de sok felszereltséggel rendelkező autót (BMW és Mercedes nem érdekel), akkor szívesen meghallgatom az ötleteket!
Igazából nekem azért kell nagy autó, mert sokszor járunk barátokkal ide-oda, sok a csomag, sok ember plusz fontos a nagy motor, mert ha én bele kezdek egy előzésbe főúton és mondjuk Waberer "vagánykodik" ott nekem, akkor is be tudjam fejezni az előzést.
Minden esetre köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam mert mindenki jó tanácsokkal látott el, ha meglesz a verda majd megírom :D
És 440-es vagy 460-as Volvo? Kicsit kisebb, mint a 850-es, de lehet haladni azzal is. Ha nincs falábad, még a gatyád se eszi le rólad. Egyszerű szerkezetek, baltával faragták őket. Alapvetően nem hülyegyerekek vették, hanem üzletemberek. Ha megnézed, elég soknak ki merik írni a futásteljesítményt, nem tekerik vissza az órákat.
Ja és nem kerül annyiba, mint egy Passat. Annál inkább a patinás nevet fizeted... Egy Volvo is van olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!