Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VOLVO 850 első autónak?

VOLVO 850 első autónak?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nemrég szereztem meg jogosítványomat, és végre úgy néz ki autót is tudok venni. Eddig 2000-es évjáratú autókat néztem, főleg kis cirkálókat, de aztán elkezdtem SAABokon és VOLVOkon gondolkodni, míg nem megtaláltam a 850-est, ami nagyon tetszik.

Elsőre szembetűnt, hogy ez 2.0-2.5-ös benzines turbós motorral van hajtva, ami beismerem kicsit erős lehet, de engem inkább a megbízhatósága érdekelne. Ha jól tudom a VOLVOk igazi anyagból készültek, nem úgy mint a japán autók, szóval reményeim szerint nem fog kirohadni alólam. A véleményetekre kíváncsi vagyok, és ha esetleg tudtok valami más megbízható, de sok felszereltséggel rendelkező autót (BMW és Mercedes nem érdekel), akkor szívesen meghallgatom az ötleteket!

2012. okt. 3. 23:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazából nekem azért kell nagy autó, mert sokszor járunk barátokkal ide-oda, sok a csomag, sok ember plusz fontos a nagy motor, mert ha én bele kezdek egy előzésbe főúton és mondjuk Waberer "vagánykodik" ott nekem, akkor is be tudjam fejezni az előzést.

Minden esetre köszönöm a válaszokat, mindenkinek zöld kezet adtam mert mindenki jó tanácsokkal látott el, ha meglesz a verda majd megírom :D

2012. okt. 15. 14:04
 12/13 anonim ***** válasza:

És 440-es vagy 460-as Volvo? Kicsit kisebb, mint a 850-es, de lehet haladni azzal is. Ha nincs falábad, még a gatyád se eszi le rólad. Egyszerű szerkezetek, baltával faragták őket. Alapvetően nem hülyegyerekek vették, hanem üzletemberek. Ha megnézed, elég soknak ki merik írni a futásteljesítményt, nem tekerik vissza az órákat.

Ja és nem kerül annyiba, mint egy Passat. Annál inkább a patinás nevet fizeted... Egy Volvo is van olyan.

2012. nov. 17. 21:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, igazából nézegettem a 460-as Volvokat is sokszor, de nekem nem nyerte el a tetszésemet, ellenben a 850-es nagyon tetszik mind külsőleg, mind teljesítményileg. Egyébként azóta már megoldódott a probléma, mert kaptam egy céges autót (Seat Leon 1.4 TSI) és azt kell, hogy mondjam nagyon lenyűgözött engem a kis kocsi. :)
2012. nov. 18. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!