Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyiket ajánlanátok első...

Melyiket ajánlanátok első autónak?

Figyelt kérdés

Szóval 2 autó van amit nézegetek

Mindkettőből 3 ajtós 100Le-körül szervóval elektromos ablakkal légzsákkal. Max:550 ezret szánnék rá

Jah és 2000 környékit

21 fiú

[link]

[link]

2012. szept. 19. 10:05
 1/8 Sn0wf0x ***** válasza:
100%
Én a G astrát javasolnám, könnyebb szerelni és az elektronika is megbízhatóbb
2012. szept. 19. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a Clio-val jobban járnál. Nem, nem szarok a francia autók. A Clio 3 évvel fiatalabb is, meg van vele tapasztalatom, nagyon megbízható, jó autó. Az az viszont Opel 13 éves, kereskedő árulja, meg vonóhorgos. Kitudja mit huzigáltak vele a 13 év alatt. Kilométer futás ki sincs írva, vacak ecotec motor van benne, de fogadok ugyanolyan babapopsi tisztaságúra van megcsinálva, mint a belsőtér. Esetleg még nézegess mást is.
2012. szept. 19. 16:23
 3/8 A kérdező kommentje:

ha kifejezetten ezt a két autót nézem akkor lehet az opelt választanám annak ellenére hogy clió párti vagyok mert az opel férfiasabb vagy én nem tudom mindkettő tetszik nem tudom mi fog majd dönteni.

Állítólag a clióban még az 5 ajtós változatban is kicsi a hely hátul akkor milyen lehet a 3 ajtós.

Tehát ha azt nézem hogy mi van akkor ha többen leszünk 2-nél(nem hosszútávon,tehát nem gyerek vagy ilyesmi) akkor is az opel

2012. szept. 19. 16:51
 4/8 TOMAtm ***** válasza:
mindkettő sokkilóméteres lelakott autó,valószínűleg költhetsz még rá mire használhatóak lesznek.am a g astrát mondtam volna,ha nem láttam volna az árát,szóval igy a clio.
2012. szept. 19. 18:01
 5/8 A kérdező kommentje:

2000-es autótól nem lehet elvárni hogy 50 ezer kilóméter legyen benne és zsír új belső térrel rendelkezzen.

Aki az alapján vesz autót Magyarországon hogy mennyi kilóméter van benne nagyot fog csalódni.A magyar embert tényleg mindig át kell verni és hagyja is magát.Egy 10-12-éves autótól elvárja hogy ne legyen benne csak 70 ezer kilóméter holott tudja,hogy biztos van benne 200-250-ezer de neki a mutató legyen 70 ezren mert az a vagány lehet vele dicsekedni milyen jó vétel volt.(tipikus magyar)

2012. szept. 19. 18:29
 6/8 Sn0wf0x ***** válasza:

Jó úton haladsz a gondolatmenetben :) El kell menni, meg kell nézni pár autót, ennyi pénzért egyébként nem évjáratot és km-t hanem állapotot kell nézni...

pl.: [link]

elpusztíthatatlan konstrukció...én pl egy 95-ös Lancert hajtok 1.6 16V 113LE, kopó alkatrészeken kívül szinte semmit nem kell cserélni, belül elég puritán, most is csak azért gondolkodom a váltáson mert az enyémben nincs légzsák, meg klíma, illetve inkább kombira lenne lassan szükségem, de az autót szó szerint SZERETEM :) Naponta vezetek luxusautókat mégis szeretek visszaülni és egy 17 éves autóról beszélünk....Szóval van az Astrán és Clion kívül is választási lehetőség...

2012. szept. 19. 21:05
 7/8 Atek83 válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Jók a japán autók csak elég drágák hozzá az alkatrészek,viszont sokkal de sokkal megbízhatóbbak mint a francia autók.2 havernak is volt Renault-ja hát hamar túl adtak rajtuk,nem a megbízhatóságúkrol híresek.Nekem a mostani autóm astra g hát mit mondjak vannak vele gondok,1 éve van nálam azota lambda szonda,AGR szelep és most pedig sortrafót kell cserélnem.Tehát én is azt javaslom hogy inkább Japán és csak magán személytől és ha van rá mód autó szerelővel menni az első látogatásra.
2012. szept. 20. 22:20
 8/8 A kérdező kommentje:

az a helyzet hogy az egész egy nagy zsákbamacska lehet hogy kifogok egy selejtes japánt akkor ugyan úgy cseszhetem

Mielőtt megveszem biztos nagyon átgondolom és azért egy állapotfelmérést is belekalkulálok(nem 10 évig akarom használni csak 3-4évig amíg bele nem jövök a vezetésbe.Azért akarnék viszonylag ilyen "kicsi" autót hogy azért tudjam hogy mekkorák a méretei.Apám kombi lagunáját vezettem csak ha abba hátra néztem a végét alig láttam.

2012. szept. 21. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!