Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fiat Panda 1.3 JTD milyen autó?

Fiat Panda 1.3 JTD milyen autó?

Figyelt kérdés

2012. okt. 3. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
szar
2012. okt. 3. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a korábbi Pandára gondosz (nem 2012-es), akkor azt Lengyelországban gyártották (ott, ahol anno a Polskit), de mamár az az egész konszern legjobb gyára, és bizony jó munkát végeztek, újautó korában nagyon kevés gond volt vele (ezt statisztikailag értem, nem konkrét darabra). Keveset fogyaszt, alapvetően megbízható, szerintem jó választás lehet. 100 000 körül azonban cseréltesd ki a vezérműláncot, állítólag erre az egyre érzékeny. Ha főképp városban használnád, akkor inkább részecskeszűrő nélkülit vegyél, illetve ha nem vagy nagy kilóméterfaló, akkor gondolkodj el a benzinesen is (a Fire motorok jóval elterjedtebbek, illetve jóval egyszerűbbek is, ez alkatrészek szintjén nem kis megtakarítást jelenthet egy napon).
2012. okt. 3. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én csak ültem benne de elég kicsi a hely de ez azért látszik is. A csomagtartóba 1-2 táska fér csak el. Ami még nem tetszik hogy a váltó a műszerfalon van. Kisbuszba még oké de ez személyautó.
2012. okt. 6. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Panda tényleg szűk, ültem ilyenben. De a motorja az egyik legjobb. 3,9L-el jár vele ismerősöm.
2012. okt. 6. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!