Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 700 000-ig milyen autót...

700 000-ig milyen autót ajánlotok?

Figyelt kérdés

70% városba, 30% országút, igy használnám

szempontok

-max 1.6-os motorral

-4en kényelmesen elférjünk

-benzines

-megbízhatóság

tipust is mondhattok vagy hahu-rol is

2012. okt. 2. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mitsubishi Galant, 4-es Golf, esetleg valamilyen SAAB
2012. okt. 2. 20:05
 2/9 anonim ***** válasza:
én konkrét autót nem ajánlok. (mindenkinek más más a kedvence). De használtautó-n beadhatsz egy csomó feltételt és úgy talán könyebb lesz választanod. Még ki is zárhatod azokat a típusokat, amik nem érdekelnek. Én azért beállítanám hogy klíma, légzsák legyen benne, meg ha lehet japán, vagy német legyen, de ez az én véleményem.
2012. okt. 2. 20:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Opel Astra G...

[link] itt nézelődj, sok autó megfelel a felsorolt szempontoknak.

2012. okt. 2. 20:33
 4/9 A kérdező kommentje:

és szerintetek megéri külföldröl(pl olaszországbol) behozni autot, ha nem nekem kell fizetni az oda és haza utazást, csak a kocsi árát és a magyarországi forgalomba helyezést?

vagy ez csak több milios autónál éri meg?

2012. okt. 2. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg egy opel G astra megbízható autó. Vagy ha nincsenek kételyeid a suzukik felől akkor egy régebbi swift- bár én tuti nem vennék ennyi pénzért suzukit. Nem írtad a korod, ha fiatalabb vagy akkor honda civic vagy akár egy régebbi 3-as bmw-t-bár ezekkel óvatosan. Golf is szóba jöhet. Ford focus rengeteg pl. tudok mondani. :D Vagy befizetsz 700 ezret és lízingeled a többit akkor még újabb autód is lehet. :D
2012. okt. 2. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Pedig én pont Suzukit akartam ajánlani, azt sose kell szervizelni, soha semmi baja, még nem is beszéltem olyan szerelővel, aki mást mondott volna, mindegyik azt ajánlotta.

WagonR+ -unk van.

2012. okt. 2. 21:17
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem hasonló feltételekhez kellett autó 2 évvel ezelőtt, akkor egy Mitsubishi Lancerra esett a választásom és nem bántam meg, most nemrég cseréltem le egy G-s Astrára és ehhez is jó reményeket fűzök.

Szerintem a követelemények alapján egy japán autó lenne a nyerő, én pl. úgy tudom, hogy a Toyota Carina-E az elég stabil autó, tágas is, kényelmes főleg 1.6-os benzines motorokkal szerelték, és kb. 600-700 ezerért már adják őket.

Más ami még szóba jöhet az egy Honda Civic, Toyota Corolla, Mitsubishi Galant, stb. Esetleg ha ismersz autószerelőt, akkor kikérheted az általam felsorolt autókról a véleményét, meg jobb ha magaddal viszed vásárláskor.

2012. okt. 2. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

A külföldi autót nem tudom, hogy hogyan gondoltad, de látatlanba semmiképp, mert nagyon durva javítási költségek merülhetnek föl. Ha esetleg arról van szó, hogy amúgy is utazol és ha már egyszer ottvagy körülnézel, akkor hajrá.

Egyébként egy kötelező olvasmány a témában:

[link]

Személy szerint én azt mondom, hogy vegyél japánt (Toyota, Mazda, Nissan, de ne Honda, mert azt az autóval nagyon nem kíméletesen bánó idióták is szeretik), mert azzal szinte soha nincs baj, vagy F Astra (filléres hozzá az összes alkatrész).

2012. okt. 2. 22:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Ezt a kategóriát nem érdemes külföldről behozni.

Egyébként opel astra, opel corsa, vw polo

(klímával) a hasznaltauto.hu-n van belőlük rengeteg...

2012. okt. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!