700 000-ig milyen autót ajánlotok?
70% városba, 30% országút, igy használnám
szempontok
-max 1.6-os motorral
-4en kényelmesen elférjünk
-benzines
-megbízhatóság
tipust is mondhattok vagy hahu-rol is
Opel Astra G...
[link] itt nézelődj, sok autó megfelel a felsorolt szempontoknak.
és szerintetek megéri külföldröl(pl olaszországbol) behozni autot, ha nem nekem kell fizetni az oda és haza utazást, csak a kocsi árát és a magyarországi forgalomba helyezést?
vagy ez csak több milios autónál éri meg?
Pedig én pont Suzukit akartam ajánlani, azt sose kell szervizelni, soha semmi baja, még nem is beszéltem olyan szerelővel, aki mást mondott volna, mindegyik azt ajánlotta.
WagonR+ -unk van.
Nekem hasonló feltételekhez kellett autó 2 évvel ezelőtt, akkor egy Mitsubishi Lancerra esett a választásom és nem bántam meg, most nemrég cseréltem le egy G-s Astrára és ehhez is jó reményeket fűzök.
Szerintem a követelemények alapján egy japán autó lenne a nyerő, én pl. úgy tudom, hogy a Toyota Carina-E az elég stabil autó, tágas is, kényelmes főleg 1.6-os benzines motorokkal szerelték, és kb. 600-700 ezerért már adják őket.
Más ami még szóba jöhet az egy Honda Civic, Toyota Corolla, Mitsubishi Galant, stb. Esetleg ha ismersz autószerelőt, akkor kikérheted az általam felsorolt autókról a véleményét, meg jobb ha magaddal viszed vásárláskor.
A külföldi autót nem tudom, hogy hogyan gondoltad, de látatlanba semmiképp, mert nagyon durva javítási költségek merülhetnek föl. Ha esetleg arról van szó, hogy amúgy is utazol és ha már egyszer ottvagy körülnézel, akkor hajrá.
Egyébként egy kötelező olvasmány a témában:
Személy szerint én azt mondom, hogy vegyél japánt (Toyota, Mazda, Nissan, de ne Honda, mert azt az autóval nagyon nem kíméletesen bánó idióták is szeretik), mert azzal szinte soha nincs baj, vagy F Astra (filléres hozzá az összes alkatrész).
Ezt a kategóriát nem érdemes külföldről behozni.
Egyébként opel astra, opel corsa, vw polo
(klímával) a hasznaltauto.hu-n van belőlük rengeteg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!