Egy 94-es opel corsánál a 7-8 literes fogyasztás már soknak számít?
Figyelt kérdés
És úgy átlagban mennyi a legmegfelelőbb fogyasztás? (már ha van ilyen :D)2012. okt. 2. 14:20
1/3 anonim válasza:
Ha ilyen kis fos 1.0-ás, vagy 1.2-es motor van benne, akkor teljesen normális, tekintve, hogy ezeket a motorokat agyon vissza kell hajszolni, hogy menjenek már.. Nem is értem minek szerelnek ilyen kis fost autókba. Motorkerékpárokba van az ilyen.
2/3 anonim válasza:
sztem még teljesen jónak tűnik beleszámolod a motorkopást elhasználódott szenzorokat
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló:
Az ezres Fiat Uno-bol kihoztam autópályán 120-130-as sebességet agyonterhelve.Az 1 literes motorok nem kis fosok,igaz hogy nem versenyzésre tervezték de egy városi autóba minek kéne nagyobb motor mikor úgyis 60 km/ó a megengedett legnagyobb sebesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!