Gyorsasági/sportmotort szeretnék. Mit ajánlotok?
Nincsen konkrét elképzelésem. Jól nézzen ki, szép hangja legyen.
Nincsenek tapasztalataim hogy melyik, miért jó, meg mik a típushibák.
régebbi gépek közül akarnék választani, max fél milliót szánok az egészre.
jah igen köbcenti..
600 körül gondolkoztam azmár ugy jófélle, de lehet kezdésnek egy 400 as is elég lenne...
Kezdésnek egy 125 is jó lenne, hidd el;)
Amúgy +1 Kawasaki ZXR 400-ra, gyönyörű hangja van, nagyondögös gép is, és megy is.:D (Az az álmom, hogy egyszer egy olyan álljon a garázsban... Csak az még odébb van, perpill 50 köbcentis NSR-el rajulok xd)
most relatív, hogy mennyire nem ültem még mocin...
4 év van mögöttem kisköbcentiben.
most egy széttuningolt 4 felömlős 80 ccm es simsonom van, aminek majdnem 100 a vége...
jo, tudom, hogy távolról sem sportmotor meg semmi, ezzel cska azt akartam mondani ,hogy ultem már motoron, d enem nagy motoron!
nem akarok iylen 125 ösöket venni...
maximum a750 es honda, de az nagyon amx már, ink 600 asokba gondolkoztam......áhh azért 1000-s gépekre nm ülnék fel kezdőnek...
de meglesem ezt a 400 as kawa csodát, amit mondtok..:D :))) jolhangzik nagyon dicséritek :)
Jaaa, akkor stimmel, védülis akkor szerintem mehetnél már arra a kawára, de csak ésszel. 600 még sok így is. Amúgy én is kismoccerral 100 körüli végtempóval tolom:PPP
Szerintem azért tudsz véltani stb., ha tiszteled a kawát, akkor jöhet. (Egyébként csajozni is jó:DD)
egyre jobban megtetszik a kawa 400 zxr az elmult kb 3 órába ezekról olvastam, meg néztem vidiket...:D
tényleg jó hangjuk van nagyon :D és bőven elégnek tűnik kezdésnek..:D
aztírjék kb 210 et mennek..hát azért a 100 után..ez jeletős előrelépés....:D
nameg tetszik az is, hogy nem tömegmotor, neten is viszonylag kevés eladó van..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!