Miért dudálnak rá a tanulóvezetőre bizonyos emberek?
Az ilyenek nemcsak a tanulókkal viselkednek így. Nekem már december óta van jogsim, de nem sokat vezetek, ezért még mindig kicsit bizonytalan vagyok. Úgy dudálnak meg dühöngenek, hogy öröm nézni...
Ezek idegbetegek, és carnak minden korlátozásra.
Mert parasztok.
Ezért am. simán feljelentheted, még a vizsgabiztos is ott van tanúnak.
Apám mindig azt mondja, menjen akkor, dudáljon akkor. Nem a te bajod. Főleg vizsgán tilos a vagánykodás, 30as táblánál is inkább 29, mint 31 km/h.
A vizsga sikerült amúgy?
Oktatóm mindig azt mondta:nem rád dudál és nem téged előz meg hanem a T betűt, és menyire igaza volt, amióta jogsim van és vezetek és amióta levettem a T betűt hátulról azóta senki nem dudált rám és azt sem mondhatnám hogy úgy bánnak velem mint amikor az oktatómmal vezettem.
Akik meg ledudálnak csak mert kint van a T betű a kocsi tetején azok simán idegbeteg idióták.
am én is kíváncsi lennék ennek ellenére meglett a vizsgád?
Az a bajuk szimplán hogy te betartod a sebességhatárt...
Velem is ez volt anno. De még most is amikor motorra csináltam(csak már van annyi gyakorlatom hogy kb le se xarom az ilyeneket)
Miskolcon a villamos sínek és az út között van ilyen félgolyókból álló beton bigyó, na mi szépen menünk 40-el a 40-es táblánál, ő meg kb 60-70-el a villamospályán keresztül előzött. (azért vicces volt hogy bukón keresztül is bőven hallottam ahogy a sok millás bmw-je zörög a beton izéktől :D)
sajnálom :S én is buktam 1x de majd a következő jobb lesz :D
de én nem jutottam el a parkolásig mert az első kanyarban azt mondta a vizsgabiztos, hogy köszönöm szépen a részvételt (bicikli út)nem biciklis ne tévesszen meg..:D
de legközelebb tuti sikerülni fog...sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!