Ezek közül milyen autófajtát válasszak?
Figyelt kérdés
Városi kocsikázásra, nőnek, keveset fogyasszon, használt autó lesz. Melyik fajtából válasszak? KÖSZI
Citroen C3
Daewoo Matiz
Kia Picanto
Peugeot 206
Fiat Bravo
2012. szept. 26. 16:44
1/9 anonim válasza:
Ezek közül Peugeot, de ebben a kategóriában a Toyota Yarist ajánlanám.
3/9 anonim válasza:
A felsoroltak közül egy sem ér pénzt...
Vw polo, Opel Corsa, Toyota Yaris.
Klímával!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Használt kocsi lesz, és sajna Toyota nincs olyan árban ami nekem megfelelne. Esetleg még valami ötlet, hasonló kategóriában és olcsó. Köszi
2012. szept. 30. 19:58
6/9 anonim válasza:
Opel Corsa vagy Suzuki Swift. Ezek köül is inkább a Swift.
Mennyi pénzt szánsz a kocsira? Jó lenne tudni hogy mibe gondolkodjunk.
7/9 A kérdező kommentje:
500 ezer a max amit rá tudok szánni. 23 éves vagyok, és melóba járni kellene...
2012. szept. 30. 21:03
8/9 anonim válasza:
én a renault twingot ajánlom. nem olyan lomha, mint a kis yaris, nagyon jó a kilátás belőle, rövid, tehát jó parkolni, de széles, tehát nagyon tágas, még hátul is. nekem 3 évig volt (mondjuk régi modell) és soha semmi baja nem volt. én azt ajánlom. az se baj, ha régi. az enyémet most is egy haverom használja, 94-es és még mindig talpon, nem rohad a kaszni, kutya baja!
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!