Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hanyadik óra után célszerű...

Hanyadik óra után célszerű feladni a vezetést?

Figyelt kérdés
eddig 5 órát mentem, kedd reggel lesz a 6. órám. Nagyon úgy érzem, hogy ezt az autóvezetős történetet nem nekem találták ki. már első órától forgalomban vezetek, de gondjaim vannak a kuplunggal és a fékkel.
2012. szept. 23. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondd az oktatódnak hogy menjetek ki rutinpályára gyakorolni mert nem megy, egyébként az új rendszerben kb a 10. óráig szenved mindenki aki nulláról indul. Amúgy meg maximum majd veszel pótórákat. :)
2012. szept. 23. 20:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Feladni nem kell mindenki igy kezdi aki még nem vezetett autót előte.

Az más dolog hogy szar a rendszer és arra van ráálva hogy ujra csak fizess valahogy vészeld át mint mindenki más

2012. szept. 23. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon mély vízbe dobtak téged....

Nem is volna szabad forgalomba kezdeni míg nem ismered az autót és annak tulajdonságait és mozgását kezelését..

Próbálj meg valakit rávenni hogy üres gyártelepen vagy betonplaccon gyakorolsz egyedül úgy hogy nincs körülötted senki. Elhiszem hogy el is ment a kedved így.. kinek nem ment volna el. Én dűlőkön földutakon tanultam meg vezetni és utána mentem jogsira mikor már tudtam jól irányítani a kocsit. És motivált hogy ha meglesz a jogsim nem magyaráznak és pofáznak bele abba hogy vezetek. De ha így jártam volna mint te lehet hogy én is elkeseredtem volna.

Kresszen annyi mindenre kell feszülten figyelni ,hogy a reális való életbe állítom 10ed-ére nem figyel az ember és mégis biztonságosan vezet.

2012. szept. 23. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Menni fog az, csak túl korai volt rögtön forgalomba dobni téged. Én annak idején erdei utakon tanultam meg az alapokat, ezért az első rutin óra után már én fuvaroztam magam és az oktatót a házunk és a rutinpálya között. :D Ameddig nem megy magabiztosan a dolog, a pályán kéne maradni, elég f*sz oktatód lehet. Kérj meg egy rokont vagy barátot, akinek van kocsija, hogy vigyen el egy elhagyatott részre, és ott gyakoroljatok.
2012. szept. 24. 03:29
 5/5 anonim válasza:
válts oktatót!!
2012. okt. 3. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!