Hányadik héten célszerű megvenni a szopismellcsit, a hálósbugyit, és a Tena betétet? Hányat kell belőlük venni (mennyi az optimális? ) Hól szerezhetők be?
én a 35 héten vettem meg a bababoltban.
Melltartóból 3 db vettem eldobható bugyiból 1 doboz amibe 5v 6 db van
Betétből meg erősebb napokra két csomaggal és gyengébb napokra meg 1 csomaggal kellett
Könnyű szülést és jó babázást!
a hálós bugyit (egyel nagyobb méretet), Tena betétet nyugodtan megveheted korábban is
a bugyiból nekem 2-3 db elég volt - este kézzel kimostam, reggelre megszáradt - baleset esetére pedig jó volt 1-2 tartalék
a Tena betétből nekem kb. a fél csomag fogyott el, azután már elég volt a sima éjszakai betét
melltartóból várj, amíg lehet, mert nekem pl 75B-ről 90C-re nőtt a méretem az utolsó hetekre
igazából a kórházban nem is hordtam egyáltalán a melltartót, mert sokkal jobb, ha szabadon van a mell, főleg az első szopis napokban, jobban szellőzik, gyógyul, ha a baba lesmirglizi a kis nyelvével szopi közben
majd akkor kell igazán a melltartó, ha már fel kell öltöznöd, szerintem előtte nem szükséges
melltartót én a www.bonprix.hu oldalon rendeltem (ott 2 dbos csomag 2500 ft volt és nagyon jó minőségű)
tena betétet és tena bugyit a gyógyszertárban lehet venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!