Melyik motort ajánljátok? HONDA NSR 125 vagy CBF 125, Aprila Rs 125, Keeway RKS 125?
# 11
Kellett neked Apriliát venned... Annál én jobban szeretem a Keewayt, pedig azt se becsülöm sokra. Tény, hogy ki lehet fogni jókat, de egy Keewayen ültem eddig, soha többet... Igaz kis robogó volt, de semmi se működött rajta. Pedig csak egy éves volt, és szarok voltak a fékek, indexrelé állítólag hetente megadta magát.
Persze ott az ellenpélda, ha kifogsz egy jót, akkor meg ennyi bajod lesz legfeljebb. (Bár nem tudom mi baja lehet egy gyújtótrafónak csak úgy. Ez is fura.)
Viszont én Honda párti vagyok, a gyári indexrelém elromlott, és elmentem egy elektronika boltba, aho a belevaló köndenzátort 45 Ft-ért megvettem. Azóta is működik, és karbantartáson kívül semmi baja sem volt, pedig ötvenes speed, és 44.000km van a háta mögött bontatlan blokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!