Ha valaki azt állítja, hogy parkolás közben megkarcoltam az autóját, de én biztos vagyok benne, hogy nem én voltam, akkor betétlapot kell írnom, vagy rendőrt kell hívni?
Figyelt kérdés
Ha betétlapot írok, azzal elvileg elismerem, hogy én voltam a károkozó, nem? Vagy ebben az esetben is megvizsgálják a tényállást és kiderülhet (pl. a karcolásnyom eltérő magasságából, alakjából, a festéknyom színének eltéréséből... stb), hogy nem én voltam a tettes? Milyenek ilyenkor az esélyek?2012. szept. 23. 10:04
1/7 audiofly válasza:
bizonyitsa be ... ha nem tudja akk ezvan , hivjatok rendort nyugodtan.
2/7 anonim válasza:
Betétlap nincs.Baleseti bejelentő lap van .Mivel semmilyen ütközés nem történt a részedről természetesen nem is kell kitölteni semmit mivel nem volt esemény.Rendőrt ha akar hív a másik fél, de addigra elmész onnan.Legalábbis én ezt tenném ha palira akarnak venni és lehúzni.
3/7 audiofly válasza:
ha betet lapot irtok egyertelmu hogy elismered ,amugy igen.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem az úton történt, hanem a ház előtt, a közös parkolóban. Ha rendőrt hívunk, annak milyen következményei lehetnek?
2012. szept. 23. 10:32
5/7 anonim válasza:
Amennyire tudom, megkérdi a rendőr még mielőtt kijön, mennyi kb. kárérték, ha nincs azt hiszem 20000, akkor azt mondja, intézzék el egymás közt.
6/7 anonim válasza:
ha nem tudja bizonyítani nem sokat tehet, de azért állítsátok össze a 2 kocsit ha biztos vagy benne hogy nem stimmel a magasság, meg festéknyomnak is kéne lennie
7/7 anonim válasza:
Tanúval és egyező magasságú és jellegű sérülésekkel tudná bizonyítani,amúgy bukta a dolgot.Rendőr elkéri az adataitokat azzal ő elmegy a te biztosítódhoz ahol te tagadod amit ő állít.Összehasonlítja a kárszakértő a két kocsi sérülését már ha van és megállapítja hogy jogos e vagy sem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!