Lehet valami baja így a kuplungnak?
van egy 5 éves opel astra classic II autónk
és tanulok vele beállni a garázsba, mert fater kimegy külföldre akkor majd mindig nekem kell beállnom, anyám nem nagyon tud beállni, mert ő is mindig tükörbe néz kivéve mikor tolat, és ezért fogok én beállni, és most tanulok beállni, már kétszer álltam be, az utcáról a garázsig, kb 30 métert kell tolatnom, az udvarban, az utcán megindulok előre egyesben aztán befordulok beteszem tolatóba és végig tolatok a garázsig, tolatáskor a gázhoz csak egyszer érek hozzá, mert alapjáraton is elég gyors ebben a szűk udvarban a tolatás, és a garázs bejárónál van egy patka a hátsó kereket áttolja rajta de mikor az első kerekek oda érnek akkor kell adni egy kis gázt h bemenjen, mert benzines és nincs benne annyi erő h a patkán kényelmesen menjen át, átmenne csak akkor nagyon rázza magát, na és mikor tolatok akkor azt a 30 métert úgy tolatom végig, h elindulok kuplungal és gáz nélkül, és mikor begyorsult kicsit akkor vissza nyomom a kuplungot, aztán nagyon figyelem a tükröket mikor lassult egy kicsit akkor megint engedem a kuplungot, de teljesen egyszer sem engedem ki, mert akkor már túl gyorsan megy, mert nagyon keskeny az udvar, és szóval 30 métert csúsztatott kuplungal megyek végig, de mikor a garázs patkánál vagyok akkor sem engedem ki teljesen a kuplungot mert a garázs hátuljában biciklik vannak, és nem lehet sokat tolatni a garázsban és csúsztatott kuplungal megyek át a patkán is, egy ilyen beállásnál sokat kopik a kuplung, ja és van mikor nem sikerül elsőre úgy beállni a fal mellé ahogy kell, olyankor előre megyek egyesben aztán meg újra vissza tolatok
ja és 14/f vagyok
az autót már megtanultam irányítani, mert magán területen már vezettem sokat!
Nem lesz semmi baja így a kuplungnak. Ahhoz hogy tényleg komolyan koptasd a kuplungot lakókocsit kéne húznod lejtőn fölfelé utcákon kilómétereken át csúsztatott kuplungal.
Ennyitől semmi baja nem lesz én is így csinálom. Meg a gyakorlat teszi a mestert.
A kuplung tárcsa meg fogóeszköz mint a fékbetét. Csak macerásabb cserélni.
Nem lesz semmi baja. A novellát, amit írtál meg elküldtem a kiadónak. A címe majd ez lesz: The History of My Clutch.
De még nem végleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!