Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lancia ypsilon autóról mi a...

Lancia ypsilon autóról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
esteleg tapasztalatok, akinek ilyen autoja volt/van.Gondolok itt olyan dolgokra, mint pl: fogyasztás, szervizelés,megbizhatóság stb.

2012. szept. 21. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
évjárat motor?
2012. szept. 22. 09:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Olyan 2002-2004 körüli évjárat, 1,2es motor
2012. szept. 23. 18:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó állapotút kell kifogni, karban kell tartani és semmi baja nemlesz. Fogyasztása 7-8 liter városban. Népítélten sem írna rosszat róla. Szereti ha gondozzák (olajcsere időben, nem a legolcsóbb cuccokat kapja ha valamit javítani kell stb...) Ha erre figyelsz, csodás kis kocsid lehet :)
2012. szept. 23. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Én Óvnálak tőle.Olcsó,öreg,olasz,benzines,ráadásul ritka is,ami nagyban növeli az alkatrész árát.Az pedig kell majd hozzá nagymennyiségben.Legalább német kocsit vegyél.

Ha valami olcsó,akkor az azért olcsó mert oka van.

2012. szept. 23. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A Polo sem a megbízhatóságáról híres. Akkor inkább Toyota Yaris. Na annak semmi baja, meg a törődést sem igényli.
2012. szept. 23. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért nem ajánlom mert haverom vett Lancia Thema-t,fél éve,250-ért,alu felni,klíma,rengeteg pótalkatrész,csilli-villi minden.Én már akkor mosolyogtam a dolgon,ő meg örült a jó vételnek.Az idő engem igazolt,eltelt hat hónap,az autó most van 900 ezerbe.Én neki is hiába mondtam.
2012. szept. 24. 07:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Írtam hogy jó állapotút kell kifogni, és nem a legolcsóbb leglestrapáltabb autót kell megvenni! Akármilyen márkával járhat így az ember.
2012. szept. 24. 18:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen akármelyik márkával járhat így az ember,csak nem mindegy mekkora valószínűséggel,szerintem Lanciánál nagy a rizikófaktor,de mindenki azt vesz amit akar.
2012. szept. 24. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!