Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek mondjuk egy...

Mi a véleményetek mondjuk egy ilyen autóról?

Figyelt kérdés

[link]

Ezt is értelmetlen szar városi terepjárónak tartjátok? Ezekre a vacak utakra én személy szerint mást nem is engednék. Mit gondoltok továbbá az ilyen autót vezetőkről? És még kérdés, mennyire boldogul egy ilyen terepen? Ha megtehetnétek, vennétek ilyet? Ha nem, akkor, mit vennétek helyette? Kort és nemet is kérek szépen. Köszönöm!

2012. szept. 21. 18:29
 1/7 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Az még hagyján, hogy értelmetlen, de qrva drága is mellé! Vegyél magadnak egy ilyet, ha úgy érzed, csak ilyennel tudsz közlekedni. Hogy mennyire boldogul terepen, azt nem tudom, mert még ilyet nem próbáltam, de a nagy tengelytáv miatt, ez nem oda való. Oda Lada Niva, vagy Patrol az igazi. Az ilyenek sofőrjéről azt gondolom, hogy van pénzük, mert ez nem olcsó járgány. 39/F
2012. szept. 21. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ezekre a vacak utakra mást nem engednék"..

Tény, hogy útjaink nem olyanok, mint tőlünk nyugatabbra, de azért nem kéne elvakultnak lenni.

Az én 12 éves középkategóriájú autómon ennyi idő alatt nem kellett futómű alkatrészt cserélni.

És ezt nem engednéd útjainkra?? Ahogy gondolod, még jó, hogy nem Te hozod a törvényt.

2012. szept. 21. 18:45
 3/7 anonim válasza:

A lehető legrosszabb választás.

Bármi elromlik benne, iszonyatosan drága.

Vannak sokkal olcsóbb autók is, amiknek a futóműve sokkal jobban bírja a kátyúkat.

A jó nagy alufelni is árt ennek, és ha egy olyan kátyúba mész, ami tönkreteszi a gumit, az egyből (ránézésre) 50 000 forintos kiadás (más autóra ennyiből... ha nem is négy de három gumit veszel).

Terepen... nem arra találták ki, biztosra nem tudom, de valószínűleg nem tud nagyot alkotni.

http://www.youtube.com/watch?v=5UwOBKSHl-c 4:15-nél

Hóban sokkal jobb egy téli gumikkal felszerelt sima autóban ülni, mint egy nyári gumis ilyenben.

Alternatívát nem nagyon tudok mondani, nem ilyen összegekben szoktam gondolkodni.

2012. szept. 21. 18:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Kívül nagy belül kicsi--->szar

Terepre gizda verda, ha már terep, akkor régebbi igényes Merci terpjárók jöhetnek, azok még bírják... Csak picit rondák, de anno luxusverdák voltak. Ha megtehetném se vennék ilyet, hanem vennéh egy nagy, és egy terep autót... (Pl.: Renault Espace, és egy Niva) Egyébként vacak utakról beszélsz... Oké, hogy szarok, de ha megnézed a kis ötvenköbcentis 20 éves robogókat full gyári telókkal egészségesen megvannak... És nem is üt nagyot, egész jól tűrik... Namost egy Astrában már 200x olyan jó a cucc... Nem, nem értelmetlen városi szar terepjáró... Egyszeráen szar, mert értelme van. És nem terepjáró, hisz alacsony az alja... Persze annyiból jó, hogy a forgalomban ezzel elég nagy batár vagy, és észrevesznek, de ez nem nagy cucc...

14/F

2012. szept. 21. 19:19
 5/7 anonim ***** válasza:
ez is egy városi terepjáró, terepen ezek nem jók, nemis oda valók, földóton, meg ilyen könnyebb terepen elmegy, de ennyi. A terepre való merci, az a G-osztály. Bár nemtudom miért csúfolják városi terepjárónak ezeket... ez lényegében egy abszolút luxusautó, nem kicsi belül, bár lehet nagyobbra számítasz, a külseje alapján. Jó a kátyús városi utakra, de azért ezse golyóálló, ha sok nagy kátyúba mész megérzi, mivel 2.5 tonna. Ha megtehetném, nemhiszem, hogy pont ezt venném, de amúgy nagyon állat. Én ha ilyet látok azt gondolom: ez igen! szép, a tulajnak van pénze rendesen... de a nagy átlag szemében negatív benyomást kelt, mert olyan drága, hogy szerintük csak köztörvényes bűnőző járhat ilyennel, meg maffiózós külseje van, stb... én ezekkel a véleményekkel nem foglalkoznék
2012. szept. 22. 08:19
 6/7 anonim ***** válasza:

///Mbela:

Végülis ja... Ha valakinek ez tetszik, akkor vegye meg. Sz*rja le mit gondolnak róla, épp elég, hogyha neki tetszik:)

2012. szept. 22. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez ilyen presztizs autó..

Hát én nem mernék vele bemenni Pestre a sok hülye közé..

Mindig szorongnék hogy most lopják épp el.

Amúgy meg nem költenék ennyit autóra ha milliárdos lennék se. Autó fogyóeszköz..

2012. szept. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!