Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az a benzinár ahol lerakját...

Mi az a benzinár ahol lerakjátok a gépet végleg?

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 460 -nál leraknám, 500 -nál el is adnám...
2012. szept. 21. 12:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Akinek feltétlen szüksége van a "gépre" (pl. munkábajáráshoz és olyan sza@r a tömegközlekedés, hogy mondjuk 2 óra alatt ér be, míg kocsival fél óra), az max 6-700 Ft körül fogja letenni és így munkahelyet váltani...
2012. szept. 21. 12:56
 3/11 Sn0wf0x ***** válasza:
Én nem teszem, le, csak ugyanannyi pénzből kevesebbet megyek majd :D
2012. szept. 21. 13:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Így van. Végleg letenni nem fogom, mert nem tehetem.

Csak csökkenteni a használatot. 490-500 környékén szervezném át a használatot, onnan nem használnám minden napos járkálásra.

2012. szept. 21. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:

Én sem tudom mikor teszem le. Nem azért mert ilyen gazadag vagyok hanem mert nem tehetem. Ha leteszem az autóm az azt jelenti hogy csődbe mentem és lehúzhatom a rolót. Asztalos vagyok nem vihetem a bejárati ajtót meg a tetőléceket a buszon.

De már így is csak úgy használom a kocsit hogy vadul számolom a kilómétereket és csak szállításkor útba eső boltba járok vele bevásárolni meg ilyesmik. Amúgy már rég leraktam volna.

2012. szept. 21. 15:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha drágulnak az üzemanyagárak, akkor előbb-utóbb a busz, vonat jegyek is hasonló arányban drágulni fognak.

Így mehetnék dolgozni busszal is, amivel 4 óra alatt érnék be, míg autóval 2 óra alatt kb ugyan annyi költséggel. És valószínű ha 1000 Ft lenne egy liter üzemanyag, akkor is hasonló lenne a helyzet.

2012. szept. 21. 15:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát mi vállalkozók vagyunk. Ha jól megy az üzlet, akkor tökmindegy milyen magas. Ha viszont rosszul állunk, mint pl. jelenleg, akkor lehet akár 300 is, nincs pénz tankolni.
2012. szept. 21. 16:46
 8/11 TOMAtm ***** válasza:
nemtudom...olyan 800FT,de motorozni akkor is fogok ha 1500 lesz.
2012. szept. 21. 19:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a legnagyobb baromság, hogy le kell tenni az autót, mert drága az üzemanyag. Aki megteheti, hogy letegye, annak eddig is tök fölöslegesen volt autója. Az emberek 99%-a nem fogja csak úgy letenni az autót. Ez totál hülyeség. Max kicsit kevesebbet megy, jobban meggondolja, hogy hova autózik.
2012. szept. 21. 21:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Én akkor vettem az első autóm, amikor legdrágább volt a gázolaj, idén év elején. Egész egyszerűen elegem volt már a buszozásból.
2012. szept. 21. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!