Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hány fokig ültök motorra? Ma...

Hány fokig ültök motorra? Ma majd' befagyott. Most nézem, hogy volt vagy 5 fok reggel.

Figyelt kérdés

2012. szept. 21. 09:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
Sziasztok!Egy időben vagyonőrként dolgoztam egy közeli városban,amíg nem volt jobb meló.Akkori lakhelyemtől 20 km-re.Tél,gyártelep őrzès.Simsonnal meg robesszal nyomtam akkor mert hazafele sose volt a faluba busz ès egy óra gyaloglás nem hiányzott pluszban.Minusz 15 volt a régi 3-ason plusz szél,ha szél nem akkor meg a köd ami pár méter után ráfagy a plexire és szart se látsz.A gyárudvaron azokon az éjjeleken minusz 18-20 fokot mértünk.Surranóba 4 zokni,béléses motoros nadrág 16 e ft-os.Mot.kabát 50-körül volt de azt örököltem.Sisak Motovell alatta maszk.Sál,mot.kesztyű ami 6 e volt(ez volt a legbéleltebb a boltban de szétfagytam benne igy is,ugyhogy a végén már 3 lityós gagyiüdítő flakonja szétvágva bilincsezve a kormányra kèzvédőnek).Nem sírom vissza.
2017. jan. 24. 09:17
 12/14 anonim válasza:
Most a Bükk lábánál dolgozom,láncfűrésszel fát vágok.Szerencsére most nem 20 km-re van a meló.Rigával nyomom,alul mackónadrág protektorral,rá munkásnadrág.Felül 2 pulóver,katonai mellény meg pufajka.Surranó,régi Motowell sisakom maszkkal meg az Imet kesztyű.Kesztyű nem vált be,hideg,cserélni fogom.A surcit is mert mióta a fűrész lánca csinált rá egy 5 centis rést,azóta odabasz a konfortérzetnek némileg.Hajnalban minusz 26-ot mértünk az udvaron.
2017. jan. 24. 09:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Bakker, kemények vagytok! Respect!
2017. máj. 2. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
10-12 fokig kb
2017. dec. 6. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!