Első autó? 1.1 Trabi?
Figyelt kérdés
Érdemese venni egy 1.1 trabit hülyülésből? Első kocsinak 100ezernél többet nem adnék érte.. és egyáltalán jók még ezek?
Fogyasztás? strapabírás? alkatrészek ? szerviz?
Azt tudom ,hogy törékeny bár (most egy suzukival közleked) van olyan sznob aki abba sem mer bele ülni de én nem izgatom magam elég jól és biztonságosan vezetek.
2012. szept. 19. 18:02
1/3 anonim válasza:
Jó, strapabíró, alkatrész nem drágahozzá, fogyasztását viszont nem tudom.
2/3 anonim válasza:
de akkor most első autó?....mert írtad hogy most egy suzukival közlekedsz...egyébként elég jó kis korrekt kocsi...nekünk is volt...nem kellett sokat szerelni, alkatrész van bőven hozzá...egyszerű kis gép.....fogyasztását tekintve:városban elmegy....pályára meg fel semmennék
3/3 anonim válasza:
Strapabíró kis dög érzésre pedig egész jól megy fogyasztás nálam 8liter körül volt de országúton és terepen használtam,első saját kocsinak tökéletes nem kell félteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!