Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik autó eszik a legkeveseb...

Melyik autó eszik a legkevesebbet?

Figyelt kérdés

2012. szept. 19. 15:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Valószinüleg azért van, mert német oldal: Legtöbb embernek 2000+ os évjáratú autója van. Ez az oldal pedig az alapján IS számol, hány bejegyzés van.
2012. szept. 19. 19:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Valami olyasmi kéne amivel napi 70 km-t mennék (suliba) és mondjuk nem esz ki a vagyonomból. Ja és esetleg ne legyen ciki megállni vele a suli előtt XD. Hülye válszok kíméljenek. Pl.: "az amelyik áll"
2012. szept. 23. 16:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Suliba járásra szerintem semmi nem ciki. Bármi menőbb mint a volán busz. :D Suzuki Swift 1.3 országúton 90-es tempóval olyan 4.7-re le lehet vinni a fogyasztást, vegyesben is meg áll 5.5-6 literből. Ja és megy mint a golyó, csak padlózni kell és hagyni hogy elforogjon majdnem leszabályzásig. Kb olyan 3000-től kezd húzni. Persze ilyenkor nem 5 litert fog enni hanem 8-9-et. De minden autó többet fogyaszt ha tapossák. Vagy vehetsz Golf 2 GTD-t. Jól is megy, jól is fogyaszt és ezzel te leszel a menő a suliban. Csak ne csinálj belőle tesco tuningos ganét mert az marha undorító. :D De ez csak jó tanács. Vehetsz ezektől drágábbat is, csak nem tudom mennyi pénzed van, ezért ezt a 2 típust mondtam.
2012. szept. 23. 17:53
 14/14 A kérdező kommentje:

4-500 EZER FELÉ NEM NAGYON SZERETNÉK MENNI ÉS NE LEGYEN VALAMI "HŰHA DE ÚJ KOCSIJA VAN A SRÁCNAK". VALAMENNYIRE RAJONGOK IS A RÉGEBBI KOCSIKÉRT. JA ÉS 6 FELETTI FOGYASZTÁS NE LEGYEN.

AM KÖSSZ MINDENKINEK ELÉG JÓ VÁLASZOK VANNAK!!!

2012. szept. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!