Milyen autósiskola ez?
Figyelt kérdés
[link] itt a honlap és az árára vagyok kíváncsi hogy most ez hogy van ? ennyiből kijön ? mert általában 100ezer alatt nincs.2012. szept. 18. 20:21
1/8 anonim válasza:
Teljesen reális ár, ahová én járok (18mk), ott is ennyibe kerül!
2/8 anonim válasza:
Hát ezt kárvolt ezt megnéznem mert jól felidegesítettem magam! Ahol én tanultam ott 10 vezetés óra került 35ezer forintba!
3/8 anonim válasza:
Hát, kedves második, utána kellett volna járni, milyen lehetőségek vannak, nem a leglehúzósabb helyre menni
4/8 anonim válasza:
Igaz! De melóhoz sürgősen kellett a jogsi......
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat ! és még annyi lenne hogy ehhez az árhoz milyen / mennyi plusz megy hozzá ?
2012. szept. 19. 19:30
6/8 anonim válasza:
Pont azok a leglehúzósabb helyek, ahol a legolcsóbban hirdetik az órákat. 420-430 Ft-os üzemanyagárak mellett ugyan számold már ki, hogy óránként milyen költsége van egy oktatásnak.
7/8 anonim válasza:
Koczka autósiskola,itt 3300Ft volt egy óra, nem ajánlom senkinek sem!Most a Biluxban vagyok, 3800Ft egy óra, de legalább jó.Ahol nagyon olcsónak hirdetik, ott szerintem magasabbak a vizsgadíjak, vagy nem mész át elsőre hanem csak 2.ra vagy 3.ra.
8/8 Blanka91 válasza:
A tanfolyamdíjból az iskola az összes költségét fedezi (terembérlet, rezsi ,személyzet,).ezeket is ki kell fizetned.
A legfontosabb tétel az oktatói bérezés.hiába fizetsz be 100000et, ha az oktatód csak töredékét kapja.Az iskola amit beszed gyakorlati képzésre azt jó lenne ha arra is költené.Miskolcon az átlag oktatói bérezés 1400-1500ft/óra.(30óra:45000)ezt az iskolavezetők nem reklámozzák,de nyugodtan kérdezz rá.Ne a tanfolyam árát nézd,hanem hogy mennyit kap abból az oktatód!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!