Simson után mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Van egy simsonom de megszabadulok tőle lassan de mit ajánlotok helyette? Ha lehet akkor ne ámítsatok az istenített yamaha dt meg honda mtx meg ilyenekkel hanem hasonló legyen mint a simson de lehetőleg megbízhatóbb már ha létezik ilyen ( ja és ne robogó )2012. szept. 18. 16:54
1/6 intrepid válasza:
Simson után MZ következik a létrán. :-)
2/6 anonim válasza:
ha másik 50-es gépet akarsz, akkor nincs öletem hogy mi megbízhatóbb mint a Simson. Ha egy szintel feljebb akars lépni akkor én is ETZ-t mondok.
3/6 anonim válasza:
Honda MTX tényleg jó... Vagyis a blokkja... Az jó:D 4 szériát 10 évig ezzel szerelt a Honda... lásd: NSR 50 is megy 100-at, pedig az is vagy 20 éves... Node, ha 50-esbe vagy, akkor jó a Simson felette meg ETZ;)
4/6 anonim válasza:
Esetleg nem volt elég megbízható a Simsonod? Az hogyan lehet, itt mindenki isteníti, meg jaj de olcsó az alkatrész is hozzá.
5/6 A kérdező kommentje:
hát igazából nem nagyon mondhatnám hogy megbízható. amikor megvettem használtam egy évig addig jó volt aztán jöttek a gondok . Persze lehet hogy az én hibám hogy mindig máshova vittem ott meg mindig átvertek. Aztán beleuntam és nekiálltam magam de mindig volt vele valami és kicsit beleuntam ebbe
2012. szept. 20. 16:29
6/6 A kérdező kommentje:
mármint a szerelgetésbe
2012. szept. 20. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!