Mennyire fontos a motoroskesztyű?
Én tudom, de a haverom tőlem nem fogadja el.
tudnátok valami linket ahol irnak?
Vagy elmondani ?
Eléggé. Egyrészt a huzat szétvágja az ízületeket,van egy ismerősöm, 42 éves, 15évig motorozott kesztyű nélkül, most ha hidegfront van reggel 3 cataflammal kezd, meg egy korsó sört sem tud rendesen megfogni.
Másrészt ha terepen motorozol megvédi a kezed a bokortól-faágtól, ha aszfalton a akkor a felverődő kavicstól.
Harmadrészt ha buksz nem mindegy hogy ripityára mennek a kézcsontjaid, vagy a protektoros kesztyű miatt nem lesz bajuk, illetve az se mindegy hogy egy 40 méteres csúszáskor a kesztyű kopik, vagy a kezedről a hús.
Véleményem szerint robogóhoz elhanyagolható a kesztyű, de sportmotorokhoz jó azért ha van mert ha nyáron nem is de a hideg/hűvös közeledtével kell mert izületes lehetsz
Ezeket a felszereléseket mindenki maga dönti el hogy használja-e, de sokszor a hiányuk okoznak nem várt meglepetéseket
20/F
Fontos dolog hidd el. ha esel le tudod és le mered tenni a kezed. Ez nagy szó ,mert rengeteget tudsz tompítani és korrigálni egy esetleges esésen.
Én még terepbringázásnál is használtam pont emiatt. jobb ha a kesztyű megy szét mint a tenyeredről jön le a bőr. hatalmasakat estem mert vagánykodtam de általában csak leporoltam magam és feltápászkodtam. Másrészt meg a széltől és hidegtől is védi az ízületeidet. Nem fog ropogni a kezed. Meg jobb fogású a kormány és rá lehet markolni nem csúszik le róla olyan könnyen a kezed.
Én csak ajánlani tudom nagyon jó dolog.. Szerintem az egyik leghasznosabb dolog kétkerekű járművön.
Én is 3 hete ütüttek el motorostol...
nem volt rajtam különösebb felszerelés.
csak egy farmer egy kabát meg egy protektoros kesztyű.
motorom összetörött én meg egy karc nélkül megúsztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!