Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért alszik el későn az...

Miért alszik el későn az olajnyomás?

Figyelt kérdés
Peugeot Boxer 2.8 HDI-ben amikor elindítom későn alszik el az olajnyomás,kb 2 másodperc az elindítás után.És valamikor út közben amikor kirakom 5.-ből üresbe 80-90km/h-nál akkor is valamikor kivillan és elalszik!Az autóban 2-3 hónapja lett cserélve főtengely és olajszivattyú is.Castrol 10W40-es olajat használok mindig!2001. évjárat!

2012. szept. 16. 20:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jé, visszajelzés, de örülök hogy csak ennyi volt a probléma. Viszont áruld el hol vetted az olajat, mert valószínűleg valami hamisítottat sikerült szerezni.

/Mi szinte mindig Castrollal dolgozunk, sosem volt ilyen probléma, de ha ez többször előfordul akkor váltanom kell legalább az itthoni maszek melóknál. Tényleg fontos lenne./

2012. nov. 11. 22:30
 12/18 anonim ***** válasza:

Flash mester. Nekem már volt rengeteg bajom a castrollal!

Ciripelő hidrotőke, olajnyomás gondok...

2012. nov. 12. 08:27
 13/18 A kérdező kommentje:
amióta beleraktam a total 7000-et (direkt peugeot,citroen autókba való) azóta teljesen felépült az olajnyomást,sőt azóta az még az autó motorja is fügyül!
2012. nov. 26. 20:48
 14/18 anonim ***** válasza:
Az mit jelent?
2012. nov. 30. 01:32
 15/18 A kérdező kommentje:
az azt jelenti hogy jó a motorja... a régi olajjal nem csinálta!
2012. dec. 1. 15:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Most legalább nem castrol van benne! :)
2012. dec. 3. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Az olajcserét javasló vagyok. Akkor örülök, hogy jól sejtettem, hogy az olaj volt a ludas és nem kellett mélyebben belenyúlnod a problémába. :)

A castrol egytől-egyig mind sz*r, a tesco olaj minőségével vetekszik. Inkább egy picivel többért minőségit vegyünk. Mint például az általad említett Total olaj, én Motult használok, de jók az Aral, Shell, Mobil-1 (NEM Mobil!), Méguin olajok is.

2012. dec. 3. 19:59
 18/18 A kérdező kommentje:
igen, és köszi a tanácsot!! :)
2012. dec. 5. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!