Nemrég tettem le a B-s jogsit, milyen motoros jogosítványt lenne érdemes letennem?
A1-es jogsit lehet ilyenkor csinálni B125 nemű vizsgával.
Ez 125ccm és 11kw-os motorig jó.
Szóval ennek nézz utána az általad kiszemelt sulinál.
B125-nek csak akkor kezdj neki, ha már motoroztál valaha, mivel 3 óra alatt nem fogsz megtanulni motorozni.
Egyébként pedig ha a jogsit meg is csinálod korlátlanra, én azt javaslom, hogy ne sport motorral kezdj el vezetni (vagy max 250-esssel, esetleg a 300 Ninja) mivel ezeknek a gépeknek a vezetése is nagy odafigyelést igényel, és amíg a közlekedési rutinod sincs meg, nagy valószínűséggel nem tudnál annyira figyelni a motorra.
Első körben én csak Ak-t csináltam majd 3 év után álltam neki a korlátlannak, és azzal is 'csak' 650-esre váltottam (GSX650F 86LE), nem kell elkapkodni, inkább legyen 5 év múlva 1000es gixxered, mint holnap a szalonból hazaúton összetörd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!