Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jobb kormányos autót átlehet...

Jobb kormányos autót átlehet alakítani bal oldalira?

Figyelt kérdés
Van egy autó amit kinéztem szeretném megvenni, használt, de 1 baj van vele, hogy jobb kormányos, valahogy átlehet alakítani baloldalira? és ha igen kb mennyibe kerülne?
2012. szept. 15. 20:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem, mert nemcsak a kormány van a másik oldalon, hanem az egész belsö szerkezete forditva van.

Vagy igy használod, vagy másikat keresel.

2012. szept. 15. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Át lehet alakítani. Főleg ha van bal kormányos típusa is.

De annyi alkatrészt kellene cserélni hozzá hogy lehet még akkor se érné meg ha ingyen kapod az autót...

2012. szept. 15. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Ismerős vett egy Focust, Angliából származó jobb kormányos volt, de ő már átépítve vette 16 000 mérfölddel. Olcsóbb volt, mint az itthoniak :)
2012. szept. 15. 20:39
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy nem tudok róla, hogy van e belőle bal kormányos.. az említett autó egy Nissan Skyline GT-R34, kb 4 millió-ba kerül, egyetlen 1-et találtam eladót neten, az is a jobb kormányos amiről szó van
2012. szept. 15. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

azok jobbkormányosak, átépíteni nem a legegyszerűbb és legolcsóbb.

jobbkormányos autóval is lehet menni, csak nehezebb a vezetés

2012. szept. 15. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nah igen. Ez egy eléggé nagyon egyedi autó. Ezt még meg is éri simán átépíteni, mivel iszonyú ritkák, még jobb kormányosban is. Én sem tudom, hogy van-e belőle bal kormányos, én speciel még sohasem láttam belőle. Ha van rá keret egy ilyen autót megéri átépíteni, de ehhez tényleg nem csak műszerfal csere kell, hanem minden más is fordítva van, az a baj. A legnagyobb az alkatrészellátás, biztos, hogy jóval többe kerülne mint egy más, átlagos autót átalakítani! De ha lenne rá pénzem és biztos beruháznék egy ilyenbe.
2012. szept. 15. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Na mégis találtam bal kormányosat. [link]
2012. szept. 15. 21:55
 8/8 A kérdező kommentje:
de ez nem GT-R34-es, az lehet hogy skyline de nem olyan amilyet én néztem
2012. szept. 15. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!