Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson 70ccm hengerhez jó a...

Bárci István kérdése:

Simson 70ccm hengerhez jó a sima hengerfej? Ha nem akkor át lehet alakitani? Ha igen mit és mennyit kell esztergálni?

Figyelt kérdés
2012. szept. 13. 12:30
 1/6 anonim válasza:

Nem jó hozzá!Nem lehet átalakítani sem!Én is kicseréltettem az 50-es hengert 70-esre.(egy motorfelújítás alkalmával)Meg kellett vennem hozzá a hengerfejet is.Ez már kb.2 éve volt.Elég sokba került komletten.4 sebességes a simsonom,végsebességre nem lett jobb,de erős lett.Néha járok terepen is,nem kell pörgetni,ha van egy kis emelkedő.(100 kg vagyok)

Azért ha kicseréled,és a főtengelyed marad az 50-eshez való,akkor azért ne gyepáld nagyon,mert nem fogja sokáig bírni a főtengely.Legalábbis nekem ezt mondta a szerelőm!

2012. szept. 13. 14:14
 2/6 kgpassat ***** válasza:
Már miért ne lehetne átalakítani a hengerfejet?
2012. szept. 14. 08:15
 3/6 A kérdező kommentje:
el tudnàl làtni tanàcsal, mit és hogyan csinàljak?
2012. szept. 14. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
átlehet alakítani a fejet, és a főtengely is bírja, csak a hézagolókat a dugattyúnál ki ne felejtsd!
2012. szept. 14. 12:06
 5/6 A kérdező kommentje:
a hengerfejet hogy rudom àtalakitani
2012. szept. 14. 12:26
 6/6 kgpassat ***** válasza:

A préssávot kell szélesíteni, a dugattyú mérete szerint.

De Simson fórumon biztos tudnak ajánlani olyat, aki ezt meg tudja neked csinálni, mert az égésteret is szokták alakítani.

2012. szept. 14. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!