Simson S51: Vannak kisebb olajfolyási problémáim a kuplung oldali dekninél, és ezért be szeretném kenni tömitő pasztával, viszont azt hogyan kell használni, és mennyi a száradási idő?
Szia én is próbálkoztam mindenfajta papír és üvegszálas tömítéssel, de nekem is legjobban a pasztás vállt be azóta egy csepp sem mint ki a dekniből:)
Na szóval:)
Felkened a dekinire kb vársz vele fél - negyed órát hagyod állni utánna pedig rácsavarozod a blokkra jó erősen megszorítod és azután is hagyod száradni olyan 1 és fél órát és azután mehet is bele az olaj. Nekem így tökéletesen bevált. Remélem segítettem :)
Első válaszadót azért kiegészíteném és javítanám:
Mielőtt rákened tisztítsd meg a felületet az olajtól, és persze az esetleges tömítés maradéktól.
A csavarokat meg ne húzd meg jó erősen. Nem szabad. Erősen kell ugyan, de érzéssel. Ha izomból ráhúzod annyit érsz el vele hogy elcsavarod a deklit és még rosszabb lesz, vagy kitéped a blokkból a menetet.
heeegany én sem úgy értettem hogy feszűljenek szét az izmai és úgy szabja rá a gépre:D
papírtőmítést nem szabad alá rakni vagy az egyik vagy a másik választanod kell de szerintem a pasztás jobb de te tudod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!