A vezetni nem tudó autósok, miért pont Suzukival járnak?
Nem feltétlenül biztos, hogy ebben az esetben a Suzukis a hibás, lehet, hogy te vagy egy kicsit bamba illetve nem vagy eléggé előrelátó. ;)
Én erre a saját sztorimat tudom elmesélni.:
Egyik településről egy másikra vezettem a kis Suzimmal. A két falu 15Km-re van egymástól és közbe volt még 2 másik kis település. Kb. 80-nal mentem (nem siettem, kanyargós, meg egyébként is sz*r az út), amikor egy Renaultos mögém ért. Kb 1km-nyi "csoszogás" után előzésre szánta magát. Hagytam had menjen fiatal "cimborám", neki szimpatikusabb volt a bő 100-as tempó, mint a "szutykos" Suzukim "vánszorgó" tempója. Még 5 perc sem telt el, amikor újfent belebotlottam. Ezúttal egy másik autós tartotta fel. Ha nem a következő település lett volna az úti célom, tuti, hogy visszaelőzöm, csak hogy lássa, semmi értelme nem volt az ő sietős tempójának. De úgy voltam vele, inkább nem zavarom meg a barátaival folytatott sétakocsikázását (még a végén azt hitte volna, hogy versenyezni akarok vele, aztán csak a baj lett volna belőle), meg amúgy sem voltam kíváncsi arra a fülsüketítő zenéjükre. Még csoda, hogy szét nem hullott menet közbe alattuk a kocsi. :)
"Ha nem a következő település lett volna az úti célom, tuti, hogy visszaelőzöm, csak hogy lássa, semmi értelme nem volt az ő sietős tempójának"
Ennek megin sok értelme lett volna, jól megmutattad volna neki... látom teis egy ilyen önjelölt tanár típus vagy
12. vagyok.
Nem vagyok egy önjelölt tanár típus. Csak nem bírom megérteni, hogy egyes autósok (márkától függetlenül), miért vezetnek (próbálnak vezetni) fölöslegesen dinamikusan, amikor minden 2. autón fennakadnak. :-/ Ezek utána pedig ha utolérem persze, hogy visszaelőzöm, ha én könnyen és dinamikusan eltudok mellete/melletük haladni. :)
"Ha nem a következő település lett volna az úti célom, tuti, hogy visszaelőzöm, csak hogy lássa, semmi értelme nem volt az ő sietős tempójának"
ezt írtad korábban, kiemelném a: hogy lássa részt..., most meg már csak azért előzöd vissza mert te nagyon dinamikus vagy, értemén hogy gőzgép, csak hogyan...
na mind1, nem kell megérteni, el kell fogadni és kész, és ha azért megy dinamikusan mert jól esik neki, mivan? Ő dolga nem a tiéd, ha te vissza akarod előzni, hát tedd, de nem kell itt verni a huppot...
hozzátenném h városban 55 körül városon kívül meg ált 95-100 között közlekedek autóval,aki lassabb azt megelőzöm,mert kb ez az a tempó amit kéne tudni tartani.ha gyorsabban megy valaki én legalább lehúzódom az út szélére,had menjen ha neki sürgősebb.
motorral már nem ez a helyzet,ott(szigorúan csak városon kívül csapatok)120-..... amivel közlekedem.sajnos a magyar utak nem igazából alkalmasak a szórakozásból motorozom kategóriára mert a sávok elég szűkek(és kevés is van belőlük),sz*rok az utak és az autósok is bunkó tahók.szal ezt a fajta élvezetet inkább külföldön végzem.
17-nek.
Persze, hogy visszaelőztem volna! Mert addigra már mind a 2 autó előttem tötyögött. És mire én utolértem őket, ugyan azzal a lendülettel el tudtam volna mellettük menni. Egyébként én is igyekszem a legtöbb forgalmi szituációban illedelmesen viselkedni, de akik bunkó módon vezetnek azokkal én is az vagyok. Másik kedvenc szituációm, amikor piros lámpához közeledve furakodik elém a baromja, csak hogy 5 méterrel előrébb legyen... :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!