Simson-nal fel lehet készülni a könnyített A1 vizsgára?
Szeretném letenni az A1 motoros vizsgát, de semmi motoros múltam sincs (még robogón se ültem). Arra gondoltam, hogy még idén beszerzek egy Simson-t, amivel gyakorlok, és addig is lesz mivel közlekednem.
B jogsim van, így arra gondoltam, hogy jövőre megpróbálkoznék a könnyített A1-el.
Szerintetek érdemes ezt az utat követni, vagy inkább jelentkezzek rendes A1 képzésre?
Van valakinek ilyen irányú tapasztalata? Van, aki így gyakorolt könnyített A1-re? Egyáltalán ezt a könnyített A1 jogsit mennyire nehéz letenni motoros tapasztalat nélkül?
Válaszokat előre is köszönöm.
Hát váltást, kanyargást, fékezést szerintem simán meg lehet tanulni akármilyen motoron úgy hogy azzal gond már nem lesz később. Forgalommal gondban csak nem leszel ha B-s jogsid már van.
Egyébként meg a könnyített tanfolyamon is vehetsz pótórákat ha akarsz, csak azért nem érdemes rendes tanfolyamot csinálni.
Én úgy mentem Ak-s jogsit csinálni hogy előtte össz kb 15 percet motoroztam :D
Oktató odaadta a motort a pályán hogy körözzek vele aztán ha gondolom mennyek a bóják közé, kapásból mentem a bójákhoz, folyosóba borítottam 2-őt lábtartóval aztán utána többet bójához nem értem :)
Szóval nem egy nagy valami megcsinálni, bár nem tudom hogy van, a rutin vizsga(vagy van-e egyáltalán) de ha van akkor a 3 kört azt nem árt begyakorolni hogy el ne téveszd.
Köszönöm a válaszokat. Én is így gondolkodom, hogy jobban megéri.
Van még más is esetleg, aki így csinálta meg a vizsgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!