Miért szívja le a kocsimba az akkumulátort az autóerősítő? Bővebben lent!
1998-as Suzuki Swift Sedanom van. Nemrégen kb. egy hónapja tettem bele hangtechnikát. Suliidőben nem szoktam használni, csak hétvégéken, és mire oda kerülnék, hogy beülök a kocsiba, egyszerűen nem indul be a kocsi, mert a hangtechnika leszívja üres járásban az akkumulátort.
A fejegységem egy SAL VB 2000
Az erősítőm egy M.N.C Hurricane V-type 4 csatornás 640Watt
Arra már rájöttem hogy a fejegység meg az erősítő közötti "Remote" összekötést kötöttem be rosszul mert egybekötöttem a fejegység meg az erősítő "Remote" kivezetését. De azt nem tudom, hogy ha ezt kikötöm akkor mire kössem rá, ugyanis amire gyárilag rá kéne kötni az erősítőt "Auto antenna" (fejegységből adja a feszültséget az erősítőre) nem ad le feszültséget. Vagyis ad le de az a kis (100mV) feszültség nem elég az erősítő bekapcsolásához.
Legyetek szívesek segíteni!
Az erősítő remote-kivezetését kapcsolhatóra kell megoldani..
Viszont nemértem a problémát,mert alapból lekéne vennie a feszkót,ha kiveszed a kulcsot...
én a múltkor raktam be egy ilyen rádiót az enyémbe.
Lehet, hogy összekeverted az állandó 12v- a gyújtás 12v-el.
Az eggyik arra van, hogy megtartsa az órát meg a csatornákat, a másik, hogy gyújtással tegye a dolgát, és felvegye rendesen az áramot.
relézd meg úgy h az erősítő csak akkor kapjon fesz-t ha a kulcs el van fordítva.
am meg valszeg egy kis Ah-s aksid van,lehet h amúgy is csereérett...
Gyári Varta akkumulátor van benne 45Ah-s.
Nem cseréltem fel a vezetékeket, mert egy haverommal kötöttem be a ki a Suzuki Ankers Kft.-nél dolgozik és keni-vágja a villamosságot. Lehet hogy szar az önindító, mert ha kiveszem a kulcsot, akkor csak az irányjelzőt az ablaktörlőt és a rádiót áramtalanítja. Lehet hogy már tényleg érett a cserére az az aksi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!