Ezeknek a suzukiknak milyen rejtett hibájuk lehet? Az átlaghoz képest olcsóbbak. Vagy csak én látom így? (főleg az első link, egyel újabb kivitel)
Lehet, hogy semmi.
Ez a fajta autó használtan(főleg ilyen régiek) alig kerül többe, mint egy használt Lada.
Nem egy magas árkategeróiájú kocsi alapból.
1. Van rajta 2 hónap műszaki, 180.000km
2. Gyanús a küszöb.
3. Kormányon a Suzuki felirat fordítva van, üléshúzat ki van szakadva,
Lehet, hogy valamikor összetörték őket .
1. Törölték. Passz.
2. Gyanús, hogy törve volt. A küszöbök elég furcsán néznek ki, mint ha horpadás lenne rajta. :-/ Az első lökhárítón fehér foltok vannak. Mint, ha valaki igénytelenül festette volna le a motortetőt, de az is lehet, hogy csak kosz. Ráadásul már 18 éves a kocsi, ami akkor is lehúzza az árát, ha kifogástalan műszaki állapotban van. :) De legalább van még rajta 2 év műszaki. Szóval annyira sz*r csak nem lehet. :)
3. Úgy ki van takarítva, mint amelyiket most hozták ki a szalonból. Az a küszöbfestés baromira nem illik hozzá. Ez a kocsi se mai, és csak 1 év műszaki van rajta. Nekem még plusz gyanús, hogy egyiknek se csináltak a motorjáról képet. Szerintem az árak reálisak. Nem pénz értük. Csak lehet, hogy vásárlás után elég sok mindent kikéne rajtuk cserélni. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!