Mennyire jók a peugeot autók, megéri azt venni első, városi autónak?
fontos,h megbízható és olcsó fenntartású legyen, de a francia és olasz autókról elég sok rosszat hallottam, a suzukiról már nem is beszélek.
Az Opel , Toyota márkájú kocsikat mindenki ajánlja, tudnátok ilyen kisautókat írni vagy esetleg más márkájú hasonlóan megbízható autókat? Amúgy nő vagyok ,szal nem akarok nagy autót, de 5személyes legyen.
Peugeot 206-osunk van.
Újonnan vettük szalonból!
Már minden alkatrészével volt gond (pedig hordtuk kötelező szervízre), motor pl leesett (!!!) a motortartó bakról!
Elektronikája pocsák a kezdtetektől fogva, kirázódnak a biztosítékok a helyükről.
Jobb első égő évente 2x cserés.
140e km-nél hátsó lengéscsillapítóban valami tropára ment, bamm 200.000. Szerelő srác azt mondta, hogy ő erre szakosodott és ebből él, mert annyi peugeot-ot hoznak 120-200e km között, hogy csakis ezt javítja egész nap.
A műanyagok gagyik, rezonálnak mindenhol már 2 év után.
Egyetlen egy pozitívuma van az egész autónak: 1.4-es HDI motor városban 4,5 L-t fogyaszt, ami azért kiemelkedően jó. Más pozitívumot nem is tudnék elmondani az autóról...
Attól is függ hogy milyik típust vennéd.
Nagybátyámnak peugeot-ja van már több mint 10 éve, használt megane-t is nagyon sokáig.
Egy tipp: Ha kinézel egy típust akkor a későbbi évjáratok közül válassz mert előfordulhat hogy vannak típusbetegségei amit a későbbi évjáratokban javítottak ki.
"de a francia és olasz autókról elég sok rosszat hallottam, a suzukiról már nem is beszélek. "
Volt Suzukid? Hogy már nem is beszélsz róla. Mert ezek közül, az a valamirevaló kocsi, hú de sokan fognak most lehurrogni... "Amúgy nő vagyok ,szal nem akarok nagy autót, de 5személyes legyen." Na, ez fontos információ volt. Amúgy mind1 hogy milyet veszel, de kicsi, és 5 személyes legyen.
nekem 206osom van (2001)
nincs több gond vele mint a többivel....
típushiba persze a hátsó felfüggesztés de rendszeres zsírozás mellett állítólag ez is megelőzhető...
váltó kicsit lötyögös, de azon nincs mit tenni
sztem nyugodtan vegyél 206 osat v 307eset
vagy esetleg opel corsát.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!