Kocsit vennék. Citroen c4 vélemények?
benzines, 2005 ös.
Mit szóltok róla? Sokan lehurrogják, tényleg rosszak vagy ez már pöpec széria?
Kritizálsz másokat, amiért kritizálták a kocsidat? Nem éppen te keresel önigazolást? Vezettél 3-4 autót életedben, a Picasso nem volt rosszabb, mint a többi, tehát egyből az lesz a legjobb autó a világon? Ébredj fel.
Lehet lepontozni az objektív véleményt 155 autóval a hátam mögött, attól még a rossz autó rossz marad, te pedig ugyanolyan boldog tudatlan maradsz, pedig hosszú távon a hasznodra válna, ha hallgatnál rám.
Nekem 3 évig volt egy C4esem (2005 5ajtós c4 citroen). Imádtam a kényelmét, hogy finom hogy nincs vele baj, hogy jó a zene, halk a motor. Nagyon szerettem vele vezetni és az a 3 év csodás volt.
Aztán egyszer kigyulladt a "Anti Pollution Faulty" hibaüzenet. Na onnantól kezdve fél év agyament káosz volt. Szerelőtől szerelőre mentem, mindent cseréltek benne amit lehetett(elektromos gázpedáltól a motoron minden apróságig) kb 10 szer rohadtam le vele amikor már csak vontatva ment tovább mert el sem indult. Autopályán egyszer 140 nél majdnem ott is maradtam. A fél év alatt 3 szerelő cserélt benne, a gép mindig más hibát dobott ki, és összesen 400.000ft ot költöttem rá.
Hálistennek a végén sikerült eladnom erősen ár alatt. Életem 2ik francia autója olyan csalódás volt(mint az első is) hogy többet nem dőlök be a szép formáknak életemben. Tulajként nem ajánlom ha nincs rá garancia mert egyszer csak bekattan neki valami és nyeli a pénzt :(
nos,....nekem egy C4 grand (1,2/2016-os,benzin turbós, 7 személyes) Piccasom Shain-om van.
Lesújtó volt a véleményem a francia autókról......mindaddig míg nem kaptam egyet csereautóként.
Egy hét múlva vettem egyet...sőt, ha ez eléri a 95000km-ert ismét ugyanezt a típust veszem.
Nyolc hónaposan került hozzám 21500km-rel. Egy négytagú családnak több mint tökéletes.......gyakran pakolom fúlra, és gyakran húzok vele 1-2 tonnát.
Városban 6,5-7l vegyesben 5,5-6l autópályán 4,5-5,5l!!!(130km/h)két tonnát húzva 8-9l a fogyasztása.
Szóval használom.....három éve van nálam....most 49000km van benne.....állítom a kategóriájában egyedülálló.
Most volt az első nagy szervize...725euro volt műszaki vizsgával, újrafeltöltéssel, szűrökkel,olajakkal , ,gyújtógyertyákkal, mindennel együtt.
Először költöttem rá.....mint minden autó, ha megkapja a szervizét, működik, ha nem akkor jönnek a kisebb nagyobb hibák.......
Magyar, orosz, román kereskedőtől használtan nem vennék.....de első gazdás tulajtól, vagy markászérvízből két év garival simán belefér.
Nem vagyok Citroen Span és Márkabúzi sem. Nem szeretem a Citroeneket, de ezt a Típust nagyon eltalálták.
Legyen szerencséd testvér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!