Tényleg nem vmi jók a Citroen és Peugeot autó márkák?
Tudnátok írni 500e Ft körül megbízható, viszonylag olcsó fenntartható, 5személyes/ajtós, kényelmes,közepes méretű, valami izgalmasabb/érdekesebb autót?
Leginkább városban használnám, de alkalmanként hosszabb távakra.
egyáltalán nem rosszak. egyetértek az előttem szólóval. Ha olyan rosszak lennének a francia autók nem vennék őket. Annyi hülye nincs a világon hogy a francia autógyártók meg tudnának élni belőlük.
Ez berögzült egy csomó emberbe hogy ami francia vagy olasz az szar.
Figyelj mutatok neked olyan szerelőt aki azt mondja az Opel a legjobb mert... és olyat is aki azt mondja a Peugeot a legjobb mert... Benzines Opelokból biztos találni még egész jókat csak az Opelok meg nagyon rohadnak.
Ha nem rajoskodásra kell a kocsi én vennék 1 ilyet:
"Tudnátok írni 500e Ft körül megbízható, viszonylag olcsó fenntartható, 5személyes/ajtós, kényelmes,közepes méretű, valami izgalmasabb/érdekesebb autót?" Sajnos ilyen csak az álmokban van.
És az Citroen, Opel és Peugeot ezekkel a feltételekkel egyből kizártad. Az Opelt ajánlónak nem véletlenül Opel szervize van? :-S
Toyota Corolla és Mazda típusa és más Toyoták közt néz szét. Igaz drága az alkatrész, de már ennyiért kapsz olyant ami ha szerelővel megvásárlás előtt alaposan átnézeted, és megejted a vásárlás után az összes kötelező szervizt, hű társad lesz.
Toyota és Mazda alacsony áron csak ezekből van esélyed, hogy jót vegyél. Pont a drága alkatrész áraktól való félelem nyomja le íz áruk. És nem úgy mint az Citroen, Opel és Peugeotnál pocsék minőség.
Újabban van már az utóbbi három márkából is megbízható, de de azok még több milliós árú fiatal autók.
Két oka van hogy nem szeretik és nem ajánlják a francia autókat. Az egyik az az hogy a szerelők gyűlölik őket mert ha egy alkatrész 3 csavarral van felfogatva akkor 6 különböző típusú szerszám kell hozzá hogy kicserélje.
Szóval agyon variált autók a francia autók. A másik ok meg a történelmünk a franciákkal. Nem szeressük őket! :P
Amúgy peugeot-ok azok talán nem olyan rosszak mint a citroenek.
Az opel azért jó autó mert elterjedt (olcsó hozzá minden)
De a legjobbak a japán autók. Csak a kasznijuk tényleg gyenge. kis szigetországnak nem nagyon vannak vasbányái így abból dolgoznak amilyen anyagokat venni bírnak. Szóval nincs tökéletes autó.
"Két oka van hogy nem szeretik és nem ajánlják a francia autókat. Az egyik az az hogy a szerelők gyűlölik őket..."
Ahány szerelőt ismerek, 50%-uk francia autóval jár. Van aki egyenesen a legroszhíűbb típusókkal jár, mint a Renault 21 vagy a Citroen XM, mégis gond nélkül használják és panaszt még nem hallottam róluk. Épp azért, mert egy szerelő (már ha nem valami OKJ-s balfas hanem tényleg valódi autószerelő) ért egy kicsit az autóhoz - valjuk be, elég gáz is lenne, ha épp egy szerelő alatt romlana el az autó.
"A másik ok meg a történelmünk a franciákkal. Nem szeressük őket! :P"
Arra gondolsz, hogy a francia királyi udvar komoly pénzekkel segítette a rokon, Rákóczi szabadságharcát? Vagy hogy a francia nép nagy erőkkel támogatta a nyugati erők '56-os beavatkozását? A németeket meg azért szeretjük mert megszállták az országunkat és feáldozták egy egész hadosztályunkat a Don-kanyarban? Érdekes analógiád van neked, te gyerek, de szerintem jót fog tenni, hogy szept. 1-én visszamehetsz az iskolapadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!