Ford Mondeo 2. 0 TDCI vagy DI? 115 LE vagy 130 LE?
lol, tddi drága, a CR meg megbízható, ez tetszik :D
Tudod mennyibe kerül EGY darab befecskendező a CR rendszerhez? Amennyiért egy komplett adagolós motort kapsz. vw konszernnél ez úgy néz ki hogy blokk fejjel 60-80, 4 csúcs 40 (berakva), adagoló bontva garival 20, gyári turbó 20-50. Cserébe nekem van bontatlan motoros tdi-m 480 000km-mel, meg most egy másik 380al. Én sose vennék CR dízelt.
Ez 1 baromság!!! Pont h fordítva igaz, mivel a TDCi tele van mindenféle kütyükkel, és ettől bonyolultabb, ebből következik h több a hibalehetőség is.
A TDDi egy régi típusú motorfajta elektromos vezérlésű adagolóval. Az enyémbe 382.000 Km!!! van, és még mindig gyönyörűen indul és megy télen nyáron.
Mennyit fordult a világ azóta a Tdci-egy szar lett mindenki panaszkodik rá, addig jó még megy aztán ha beszarik valami nincs megállás már nem lesz olyan jó... Na meg drága is hozzá minden!
Sima TDDI nyerő választás nekem olyan gyorsan eléri a 200km/h órat hogy csak lesek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!