Erről a konkrét autóról van szó a szüleimnek. A típus adott, ugyanis ilyenjük volt 0 meghibásodással, de sajnos egy ámokfutó összetörte.
Szóval a hirdetésben szereplővel van valami kifogás?
Ismétlem: nem arra vagyok kíváncsi, hogy ne Suzukit vegyenek!
2012. szept. 9. 16:06
1/8 anonim válasza:
Szerintem remek vétel lehet, ennyiért végül is újabbat, megbízhatóbbat nem igen kapsz. És csak ki kell használnod embertársad nyomorát, hogy volt akkora marha több millióért megvenni egy autót, amibe 6 év alatt 16 ezer km került, most meg eladja 1 millió 6-ért.. Ha tényleg mind igaz, amit ír, simán megéri. Szidni amúgy csak a Swifteket, ALTO-kat, Wagon R-eket szoktuk, mert azok tényleg fosok, az SX4 azért már más kategória.
2012. szept. 9. 16:11
2/8 anonim válasza:
Szerintem is megéri, és még lealkudhatsz még belőle 50-100 e Ft-ot. 16 000 km-es autó pedig szinte újnak számít.
2012. szept. 9. 16:25
3/8 anonim válasza:
A környék is jó, szóval megéri megvenni szerintem.
2012. szept. 9. 16:26
4/8 anonim válasza:
6 év alatt 16 000km? Én furcsállom egy kicsit, amúgy szép az autó.
2012. szept. 10. 05:24
5/8 anonim válasza:
6 év alatt 16Ezer km? Szerintem ez egy kicsit gyanús. :-/ Ez nem az a fajta Suzuki amit tipikus "nagypapák" szoktak vezetni. Ha tényleg igaz amit írnak róla, akkor nem lenne egy rossz vétel. Bár én azt mondom, hogy ha egy kicsit jobban szétnézel pár száz ezerrel olcsóbbat is kitudnál fogni, ami hasonlóan jó állapotban van. Még ha felszereltségben egy kicsit el is marad ettől. :)
2012. szept. 10. 22:24
6/8 A kérdező kommentje:
Felszereltségben nem adnak lejjebb, és mindenképp olyan szeretnének, ami még 10 évig autó marad. Amúgy az utcán figyelem, és nagyon ritkán látok 50 év alatti SX4 tulajt.
2012. szept. 10. 23:11
7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként szerintem 16 ezerre nem tekernek autót. Pont azért, mert hihetetlenül kevésnek hangzik.
No meg az azért látszik egy autón, hogy 16 ezer van benne, vagy éppen 60. Viszont azt nem mondod meg, hogy 80 vagy 140.
Egy ilyen autón a gyári gumik is árulkodhatnak.
2012. szept. 10. 23:13
8/8 anonim válasza:
Nálunk kelet MO-on, inkább a fiatal, gyerekes házaspárok veszik. Nem túl nagy, nem túl pici, 2 felnőtt + 2 gyerek vígan elfér benne hosszú távon is. :)
Ha abból indulok ki, hogy ismerősömék 10 éves WV-jében 40Ezer km van (valós adat, újonnan vették), akkor ez a 16Ezer se irreális. Ha a szüleid is ennyire ragaszkodnak hozzá, akkor nosza irány a kereskedő egy olyan emberrel aki ért hozzá és nézesd meg vele, hogy tényleg a futott km-nek megfelelő állapotban van-e. :) Amúgy szerintem jó kis gép. Én is egy ilyenen tanultam meg vezetni. Az egyetlen dolog amit utáltam benne, az az 'A'-oszlop. Kanyarokban sokat kell majd hajolgatni, mert nagy a holttér. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!